mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Blokuoja prieigą prie interneto svetainės IE7

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 22, 2007, 12:37
Donorų grupės

Default Blokuoja prieigą prie interneto svetainės IE7

Labas

Bandau sustabdyti savo vaikams naudotis tam tikra vieta savo kompiuterį, kad aš atvyko į interneto puslapį apie IE7, tada skirtuke Sauga, pridėta prie svetainės pavadinimą "užblokuotas" teritorijų sąrašo apribojimo zonoje, uždaryti IE7 tada atnaujinimo ir ...... ...... deja vis dar galite naudotis svetainę! Ar aš praleidau kažką ar yra kitas būdas tai daryti?

ačiū

Dekanas

PS svetainė: www.bebo.com
Old Gegužė 22, 2007, 12:54
Banned Group

Default Blokuoja prieigą prie interneto svetainės IE7

Aš ne ant IE DFR kaip aš norėčiau, Firefox, tačiau Jums gali atrodyti, kas Microsoft pasakyti apie tai.

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemos, blokuoja prieigą prie tam tikros medžiagos apie IE8 nepažeidus All Access simon1990 Naršyklėms & FTP Klientai 2 Balandis 10, 2009 01:14
Blokavimo tinklapis apie Vista dandavfrbfry Windows "operacinės sistemos 1 25 sausis 2009 16:34
Google Webmaster Central - Svetainės tikrinimas (Freewebs svetainės) jsh4 Web Design, Hosting & SEO 8 24 sausis 2009 00:30
Blokavimo WiFi ryšys pest79456 Networking, Modems & VoIP 1 Rugpjūtis 17, 2008 03:08
Mano video korta blokuoja Mano PCI Ką man daryti? Compasky Graphics Cards & Monitoriai 6 9 vasaris 2008 12:10
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.