![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Bandau sustabdyti savo vaikams naudotis tam tikra vieta savo kompiuterį, kad aš atvyko į interneto puslapį apie IE7, tada skirtuke Sauga, pridėta prie svetainės pavadinimą "užblokuotas" teritorijų sąrašo apribojimo zonoje, uždaryti IE7 tada atnaujinimo ir ...... ...... deja vis dar galite naudotis svetainę! Ar aš praleidau kažką ar yra kitas būdas tai daryti? ačiū Dekanas PS svetainė: www.bebo.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš ne ant IE DFR kaip aš norėčiau, Firefox, tačiau Jums gali atrodyti, kas Microsoft pasakyti apie tai.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos, blokuoja prieigą prie tam tikros medžiagos apie IE8 nepažeidus All Access | simon1990 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | Balandis 10, 2009 01:14 |
| Blokavimo tinklapis apie Vista | dandavfrbfry | Windows "operacinės sistemos | 1 | 25 sausis 2009 16:34 |
| Google Webmaster Central - Svetainės tikrinimas (Freewebs svetainės) | jsh4 | Web Design, Hosting & SEO | 8 | 24 sausis 2009 00:30 |
| Blokavimo WiFi ryšys | pest79456 | Networking, Modems & VoIP | 1 | Rugpjūtis 17, 2008 03:08 |
| Mano video korta blokuoja Mano PCI Ką man daryti? | Compasky | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 9 vasaris 2008 12:10 |
| Temos įrankiai | |
| |