![]() |
|
| |||
| |||
| Čau Es cenšos pārtraukt manu bērnu piekļuve īpašu vietu uz saviem PC, lai es būtu devies uz Internet Options uz IE7, tad uz cilnes Drošība, pievienoto vārdu vietā, lai "bloķēts" sarakstā vietām liegums, slēgtās IE7 atsāk un ...... diemžēl ...... jūs joprojām varat piekļūt site! Vai Es nokavēju kaut vai tur cits veids, kā to dara? pateicība Dean ps vietā: www.bebo.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es neesmu pat par IE DFR kā es gribētu Firefox, tomēr jūs varētu aplūkot to, kas Microsoft ir ko teikt par šo.
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Problēmas bloķēšana Piekļuve uz noteiktu materiālu, par IE8, nesabojājot Visi Access | simon1990 | Web pārlūkprogrammas un FTP klienti | 2 | 10 aprīlis 2009 01:14 |
| Bloķēšana tīmekļa vietnēm par Vista | dandavfrbfry | Windows Operating Systems | 1 | 25 janvāris 2009 16:34 |
| Google Webmaster Central - Site pārbaude (freewebs site) | jsh4 | Web Dizains, Hosting & SEO | 8 | 24 janvāris 2009 00:30 |
| Bloķēšana wifi savienojums | pest79456 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 17 augusts 2008 03:08 |
| Mans Graphics Card bloķē manu PCI slots Ko man darīt? | Compasky | Graphics Cards & Monitors | 6 | 9 februāris 2008 12:10 |
| Thread Tools | |
| |