![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я намагався зупинити мої діти мали доступ з певного сайту на свій комп'ютер так, щоб я пішов браузера IE7, потім на вкладці Безпека, змінити назву сайту на "Заблоковані" у список сайтів, в забороненій зоні, закритих IE7 потім знову відкритий, і, на жаль ...... ...... ви все ще можете отримати доступ до сайту! Невже я пропустив щось або є інший спосіб зробити це? спасибо Дін PS Сайт: www.bebo.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не вгору на IE DFR як я вважаю за краще Firefox, однак ви можете подивитися на те, що Microsoft Повинен сказати з цього питання.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема блокування доступу до певних матеріалів на ie8 без шкоди All Access | simon1990 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 10 квітня 2009 01:14 |
| Блокування веб-сайтів на Vista | dandavfrbfry | Операційні системи Windows | 1 | 25 січня 2009 16:34 |
| Google Webmaster Central - Підтвердження сайту (Freewebs сайту) | jsh4 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 8 | 24 січня 2009 00:30 |
| Блокування зв'язку WiFi | pest79456 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 17 серпня 2008 03:08 |
| Моя відеокарта блокує мої PCI слоти Що мені робити? | Compasky | Графічні карти & Монітори | 6 | 9 лютого 2008 12:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |