menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Box poping s xp .. Pomozte!?

Reply

Thread Nástroje
Old 5.února 2008, 08:56
Člen Skupina

Default Box poping s xp .. Pomozte!?

Ahoj kluci,

Nedávno jsem měl desku nahrazuje v mém notebooku. Od té doby, kdy jsem jít na webové stránky i neustále pop do boxů a ptal se, zda chtějí i nadále myslím, cuz stránky jsou nezabezpečené, nebo tak něco, a já neustále aktivní x jeden. Jak přestat z těchto poping nahoru. didnt jim to, až nová deska byla instalována.
Old 5.února 2008, 09:21
Dárce Skupina

webový prohlížeč, co jste pomocí

Můj systém: hAvAAck Kompiluje 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Základní deska:
Asus P5N-E
Paměť RAM:
GSkill 4GB DDR2
Grafické karty (s):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optická mechanika (s):
Mrtvý
Case / PSU:
Generic věc, Generic PSU
Chlazení:
Žalman 92 mm
Síť / Internet:
palubě
Monitor (s):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operační systém (y):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 5.února 2008, 09:35
Člen Skupina

Internet Explorer. jsem na firefox. ale to se děje, a tedy na to nikdy driv nové desce.
Old 5.únorem 2008, 11:19
Dárce Skupina

se to stalo i ve Firefoxu? Pokud jste obdrželi okénka o konkrétním plug-in pro oba, pak budete muset aktualizovat plugin. Jinak je to ve vašich možnostech IE
Nástroje -> Možnosti Internetu -> soukromí
Zkontrolujte, jaké nastavení je na
také na kartu Zabezpečení -> Vlastní úroveň, vidět, jak aktivní-x jsou kontroly, pokud existují, jsou na "rychlé" a pak .. To je důvod, proč jej vyzve.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.