μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Πλαίσιο poping με xp .. Βοήθεια!;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 08:56
Μέλος Ομάδα

Default Πλαίσιο poping με xp .. Βοήθεια!;

Γεια σου ρε παιδιά,

Πρόσφατα είχα μία μητρική πλακέτα αντικαθίσταται στο φορητό υπολογιστή μου. από τότε όταν πάω να διατηρούν ιστοσελίδες i να πετάξει κουτιά ζητώντας αν θέλω να συνεχίσουμε πιστεύω cuz τοποθεσίες unsecure ή κάτι και συνεχίζω να την ενεργό Χ σε μία. Πώς μπορώ να σταματήσουν αυτά τα poping από πάνω. ότι didn't το κάνει μέχρι τη νέα μητρική πλακέτα που είχε εγκατασταθεί.
Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 09:21
Ομάδα Δωρητών

τι web browser που χρησιμοποιείτε

Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Motherboard:
Asus P5N-E
Μνήμες:
GSkill 4GB DDR2
Κάρτα γραφικών (ες):
E-ΕΒΓΑ Nvidia GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (s):
Νεκρός
Υπόθεση / PSU:
Γένιο υπόθεση, Γένιο PSU
Ψύξη:
Zalman 92 χιλιοστά
Network / Internet:
εποχουμένως
Monitor (ες):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operating System (s):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 09:35
Μέλος Ομάδα

Internet Explorer. Έχω να firefox. αλλά αυτό που συμβαίνει, δηλαδή και για αυτό ποτέ δεν έκανε πριν από την νέα μητρική πλακέτα.
Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 11:19
Ομάδα Δωρητών

Μήπως αυτό να συμβεί και στο firefox; Αν είστε να popups σχετικά με ένα συγκεκριμένο plug-in για τα δύο, τότε θα πρέπει να ενημερώσετε το plugin. Διαφορετικά είναι σε επιλογές σας για την ΑΠ
Εργαλεία -> Επιλογές Internet -> ιδιωτική ζωή
Ελέγξτε για να δείτε τι είναι για τον καθορισμό
Επίσης, η ασφάλεια καρτέλα -> Προσαρμοσμένο επίπεδο, να δούμε τι η ενεργός-x έλεγχοι, εάν υπάρχουν είναι για την "άμεση" τότε .. Γι 'αυτό σας ζητά.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.