mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

Box poping līdzi xp .. Help!?

Reply

Thread Tools
Old Februāris 5, 2008, 08:56
Loceklis

Default Box poping līdzi xp .. Help!?

Hey guys,

Nesen man bija mātesplate aizvieto manu portatīvo datoru. kopš tā laika, kad es dodos uz Web lapas, kuras es regulāri saņemt pop up kastes jautā, ja es vēlos turpināt Es domāju, cuz vietas ir unsecure vai kaut ko, un es regulāri saņemt ActiveX viens līdz. Kā pārtraukt šos poping augšu. tie didn't do it till jaunu mātesplati bija uzstādīta.
Old Februāris 5, 2008, 09:21
Donors Group

kādi interneta pārlūku Jūs lietojat

Mana sistēma: hAvAAck Build 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Motherboard:
Asus P5N-E
RAM Operatīvā atmiņa:
GSkill 4GB DDR2
Graphics Card (s):
EVGA Nvidia e-GeForce 8600GT
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (s):
Miris
Case / PSU:
Generic Case, Generic PSU
Dzesēšana:
ZALMAN 92mm
Tīkla / Internets:
borta
Monitor (s):
Dell 2408WFP UltraSharp 2.048 24 "
Operating System (s):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old Februāris 5, 2008, 09:35
Loceklis

Internet Explorer. Man ir Firefox. bet tas notiek uz IE un tā nekad nebija pirms jaunu mātesplati.
Old Februāris 5, 2008, 11:19
Donors Group

arī tā notikt Firefox? Ja saņemat logus par īpašu plug-in uz abiem, tad jums nepieciešams atjaunināt spraudni. Citādi tā ir jūsu iespējas IE
Tools -> Internet Options -> Privacy
Pārbaude, lai noskaidrotu, kurā tas ir
arī drošības tab -> Custom Level, redzēt, kas darbojas-x kontroli, ja tāda ir uz "nekavējoties", tad .. Tieši tāpēc tā veicina jums.
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.