![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, băieţi, Am avut recent o placa de bază a înlocuit, în sistemul meu laptop. De atunci, când mă duc la paginile web pe care i ţine obtinerea pop up cutii cer dacă vreau să cred că în continuare vere site-uri sunt unsecure sau ceva de genul asta si am păstra achiziţie un activ la un x. Cum pot opri de la aceste poping sus. didnt ei o fac pana la noua placa de bază a fost instalat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce browser web sunt folosiţi
| |||
| |||
| Internet Explorer. Am să Firefox. dar se întâmplă pe adică şi niciodată nu a făcut-o înainte de noi placa de bază. |
|
| |||
| |||
| De asemenea, nu se întâmpla în foc? Dacă sunteţi obtinerea popup despre un anumit plug-in-ul pe ambele, atunci ai nevoie de actualizare a plug-in. Altfel, e în opţiunile pentru IE Tools -> Internet Options -> Privacy Verificaţi pentru a vedea ce este cu privire la stabilirea de asemenea, pe fila Securitate -> Custom Level, vezi ce-active x control sunt, dacă este cazul se află pe "prompt", atunci .. de aceea vă solicită. |