menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Box poping s xp .. Pomôžte!?

Reply

Thread Tools
Old 5. februára 2008, 08:56
Člen Skupina

Default Box poping s xp .. Pomôžte!?

Ahoj kluci,

Nedávno som mal dosku nahrádza v mojom notebooku. Od tej doby, kedy som ísť na webové stránky aj neustále pop do boxov a pýtal sa, či chcú aj naďalej myslím, cuz stránky sú nezabezpečené, alebo tak niečo, a já neustále aktívny x jeden. Ako prestať z týchto poping hore. didnt im to, až nová doska bola inštalovaná.
Old 5. februára 2008, 09:21
Darcu Skupina

webový prehliadač, čo ste pomocou

Môj systém: hAvAAck Kompiluje 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Základná doska:
Asus P5N-E
Pamäť RAM:
GSkill 4GB DDR2
Grafické karty (s):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optická mechanika (s):
Mŕtvy
Case / PSU:
Generic vec, Generic PSU
Chladenie:
Žalman 92 mm
Sieť / Internet:
palube
Monitor (s):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operačný systém (y):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 5. februára 2008, 09:35
Člen Skupina

Internet Explorer. jsem na firefox. ale to sa deje, a preto na to nikdy driv novej doske.
Old 5. februára 2008, 11:19
Darcu Skupina

sa to stalo aj vo Firefoxe? Ak ste dostali okienka o konkrétnom plug-in pre oba, potom budete musieť aktualizovať plugin. Inak je to vo vašich možnostiach IE
Nástroje -> Možnosti Internetu -> súkromia
Skontrolujte, aké nastavenie je na
tiež na kartu Zabezpečenie -> Vlastná úroveň, vidieť, ako aktívny-x sú kontroly, pokiaľ existujú, sú na "rýchle" a potom .. To je dôvod, prečo ho vyzve.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.