![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, Нещодавно я мав замінити материнську плату в моєму ноутбуці. З тих пір, коли я приходжу до веб-сторінок, які я постійно отримую спливаючих ящиків з проханням, якщо я хочу продовжувати я думаю, Cuz незахищених сайтах або щось і я постійно отримую Active X для одного. Як зупинити їх від раптового вгору. Didn't вони роблять це до нової материнської плати була встановлена. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Що веб-браузер ви використовуєте
| |||
| |||
| Internet Explorer. Я до Firefox. але відбувається це з тобто і це ніколи раніше нової материнської плати. |
|
| |||
| |||
| це також відбудеться в Firefox? Якщо ви отримуєте спливаючі вікна про конкретні плагінів на обох, то вам потрібно оновити модуль. В іншому випадку це в настройках для IE Сервіс -> Властивості оглядача -> Конфіденційність Перевірте, які налаштування він знаходиться на Також вкладка Безпека -> Custom Level, подивитися, що Active-X контролю, якщо такі знаходяться на "швидких", а потім .. Ось чому він запитує. |