![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей всеки Im новите форума Айв били имат проблеми с моя браузър / мрежа и аз нужда спешна помощ ... основно Im използвайки talktalk широколентов ми широколентов свързва към нетните страхотно, но като Im сърфиране в интернет за подобни минута или 2 на съобщение на моя браузър идва нагоре казва сървъра не е намерен за всеки сайт се опитвам да отида, за да отида и аз арго върху нещо в моя браузър, въпреки Im свързани към мрежата ... използвам speedtouch 330 модем ... аз имам никакъв представа Затова ми браузъра просто изведнъж спира да работи всякакви идеи, защо? ... когато изключвате от интернет и отново работи отново за подобни 1 или 2 минути след това същото нещо се случи със сървъра не е намерен съобщение идва в моя браузър това се случи и от двете ми IE и Firefox от помощ най-скоро ще бъде страхотно Благодаря много. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква е вашата операционна система?
Отворете прозорец на командния ред. Това може да бъде Старт / Изпълни / CMD Вид ipconfig / всички Тип ехо, че беше преди Как да стигнем до интернет Тогава се към Интернет Вид ipconfig / всички Тип ехо, че е след получаване на интернет Тип пинг 137.222.10.36 след това, докато разглеждате проблемите на проекта Тип ехо Интернет срути Вид ipconfig / всички Тип пинг 137.222.10.36 копие на съдържанието на прозорец (може да се наложи да щракнете с десния бутон върху заглавната лента, за да научите как да изберете целия текст и го копирате) в отговор тук. Моята система: Тим
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH това звучи като зловреден софтуер. Ръководителят насам .. http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109 Имате всички стъпки в този първи пост и след това публикувате влезте в охранителната форуми тук: http://www.computer-juice.com/forums/f49/
|
| |||
| |||
| Добър разговор. Чудех се дали ПР лизинг изглеждаше ОК и DNS записите са стабилни, и дали пинг времена бяха skyrocketing или връзката е била просто обикновена мъртъв. След като сте виждали сто зловреден софтуер паразитози сте добра причина да отида за югуларен. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ако това за няколко седмици. Натоварвания на случайни проблеми .... 404's, интернет рязане изложени. Опитах всичко, за да не се ... Накрая анализирани някои трупи и компютъра е много инфекции причиняват проблемите. Ако трупите излезе чист тогава мисля, че е време да започне проверка на ПР и др DNS
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имах тази и тя беше DNS, Промених го арго помня кой и аз вече никога няма хлабав връзка
| |||
| |||
| Кой ти го смените с ...? Освен ако не сте домакин собствен DNS сървър, тогава щеше да си единствената опция е вашият доставчик и че идва като стандарт все пак ....
|
| |||
| |||
| tbh Аз нямам представа, че брат ми се промени |
|
| |||
| |||
| OK Аз просто не виждам как това ще ви помогне да получавате интернет обратно, ако DNS сървър не е работа на всички свързани към вашия Интернет доставчик на DNS сървъра ще има интернет връзка dodgey
|
| |||
| |||
| Виждал съм ПР лизинг борси не успеят да настроите DNS записите постоянно и добавяте адресите на ръка може да осигури най-малко една временна фиксира. Тя се вписва с тичам два часа минути и умират картина, но след това, така че много алтернативи, една от които седи до вашите вежди в зловредния софтуер и след като цялата честотна лента разтварят във френетичен неканен дейност. |