![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni im nového na fóru IVE byly problémy s mým prohlížeč / net a já potřebovat naléhavou pomoc ... v podstatě im pomocí širokopásmového talktalk můj širokopásmové připojí k čisté skvělá, ale jako im surfování na webu, jako minutu nebo 2 zprávy na mém prohlížeči přijde říct server nenalezen za každých webových stránek se snažím jít na to a já dotírat jít na něco ve svém prohlížeči přestože im připojen na síť ... i používat modem SpeedTouch 330 ... Nemám tušení proč můj prohlížeč prostě najednou přestane fungovat jakékoliv nápady, proč? ... když jsem se odpojit od internetu a znovu to funguje opět jako je 1 nebo 2 minuty, pak to samé se děje s server nenalezen zpráva přijde na mém prohlížeči se to stane na obou mých IE a Firefoxu pomoc asap by to skvělé díky moc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaký je váš operační systém?
Otevřete okno příkazového řádku. To by mohlo být Start / Spustit / cmd zadejte ipconfig / all Typ echo, že byl před dostat na internet pak dostanete na internetu zadejte ipconfig / all Typ echo, že byl po dostat na internet typ ping 137.222.10.36 přejděte do problémů začít Typ echo Internet zkolaboval zadejte ipconfig / all typ ping 137.222.10.36 kopírovat obsah okna (může být nutné právo-klikněte na záhlaví okna, abyste zjistili, jak vybrat veškerý text a zkopírovat) do odpovědi zde. Můj systém: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tbh toto zní jako malware. Vedoucí tady .. http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109 Udělat všechny kroky, které v první příspěvek a pak po log v bezpečnostní fóru zde: http://www.computer-juice.com/forums/f49/
|
| |||
| |||
| Dobrej nápad. I divili se, zda je IP leasingu vypadalo OK a DNS záznamy byly stabilní a zda ping časy byly skyrocketing nebo odkaz byl jen obyčejný mrtvý. Poté, co jste viděli sto malware napadení jste dobrý důvod, proč jít na krční. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Měl před pár týdny. Načítá náhodných problémů .... 404 let, internet řezání ven. Vyzkoušeli všechno bezvýsledně ... Nakonec analyzovány některé záznamy a počítače musel hodně infekce způsobuje problémy. Pokud se přihlásí přijít čisté pak si myslím, že je na čase začít kontrolovat IP a DNS atd.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musel jsem to a je to dns, jsem to změnil na převýšení vzpomenout, kdo jsem a hned se nikdy ztratit připojení
| |||
| |||
| Kdo jste ji změnit ...? Pokud jste host si vlastní DNS server, pak bych si myslel, že jedinou možností je vaše připojení k internetu a že přichází jako standardní přesto ....
|
| |||
| |||
| tbh nemám ponětí, můj bratr to změnil |
|
| |||
| |||
| OK Jen nejsou vidět, jak by to pomůže dostat se zpátky na internet, v případě, že DNS server nefunguje všichni připojeni k vašemu ISP DNS server by měl dodgey připojení k internetu
|
| |||
| |||
| I've seen IP pronájem výměna nepodaří nastavit DNS záznamy trvale a přidáním adresy ručně může poskytnout alespoň dočasnou opravu. Sedí se spustit dvě minuty a zemřít obraz, ale pak to stojí spoustu alternativ, z nichž jeden je posezení do vašeho obočí ve malware a po celou šířku pásma rozpustit do horečný nepozvaný činnosti. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| IE a Firefox Browser Problémy | azul08 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 7. srpna 2009 04:05 |
| PS2 prohlížeč problém | pennk01 | PC a herní konzole | 0 | 5. červen 2009 14:35 |
| Firefox havarovalo - Teď č. Browser Díla | Woody11 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 12. dubna 2009 06:17 |
| Internet / Browser problém | phildux | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 28. duben 2008 03:01 |
| Divný web prohlížeč problém | Hybr! D | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 20. dubna 2007 02:29 |
| Thread Nástroje | |
| |