μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Browser / Καθαρό Πρόβλημα IE & Firefox

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 του Φεβρουαρίου 2008, 13:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Browser / Καθαρό Πρόβλημα IE & Firefox

Γεια σε όλους im νέα στο φόρουμ IVE έχουν προβλήματα με το πρόγραμμα περιήγησης / καθαρό και χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια ... βασικά im χρήση ευρυζωνικών talktalk μου ευρυζωνική σύνδεση με το καθαρό μεγάλη, αλλά όπως το web surfing im όπως και για ένα λεπτό ή 2, ένα μήνυμα σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης μου έρχεται λέγοντας διακομιστής δεν βρέθηκε για κάθε δικτυακό τόπο θ προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε και να πάμε i επίκλισης σε τίποτα το πρόγραμμα περιήγησης μου αν και im που συνδέονται με την καθαρή ... i χρησιμοποιήσετε ένα modem speedtouch 330 ... Δεν έχω ιδέα γιατί ξαφνικά μου browser μόλις σταματήσει να λειτουργεί καμία ιδέα γιατί; ... όταν θα αποσυνδεθείτε από το διαδίκτυο και επανασύνδεση λειτουργεί και πάλι όπως και για 1 ή 2 λεπτά, στη συνέχεια το ίδιο συμβαίνει και με τον server δεν βρέθηκε μήνυμα που έρχονται σε σχέση με το πρόγραμμα περιήγησης μου συμβεί κάτι τέτοιο και στα δύο μου IE και Firefox ASAP οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι μεγάλη Ευχαριστώ πολύ.
Old 25 του Φεβρουαρίου 2008, 13:08
Ομάδα Δωρητών

Ποιο είναι το λειτουργικό σας σύστημα;

Ανοίξτε ένα παράθυρο γραμμής εντολών. Αυτό θα μπορούσε να είναι Start / Run / cmd

πληκτρολογήστε ipconfig / all

τύπου επαναλάβω ότι ήταν πριν από το διαδίκτυο για να

τότε λάβετε εισαχθεί στο Internet

τύπου επαναλάβω ότι μετά από αυτό για να φτάσουν στο διαδίκτυο

πληκτρολογήστε ping 137.222.10.36

περιηγηθείτε μέχρι τότε ξεκινούν τα προβλήματα

πληκτρολογήστε echo κατέρρευσε το Διαδίκτυο

πληκτρολογήστε ping 137.222.10.36

αντιγράψετε το περιεχόμενο του παραθύρου (ίσως χρειαστεί να κάντε δεξί κλικ στη γραμμή τίτλου για να μάθετε πώς να επιλέξετε όλο το κείμενο και να το αντιγράψετε) σε μια απάντηση εδώ.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 25 του Φεβρουαρίου 2008, 14:31
Συντονιστής Ομάδας

TBH αυτό ακούγεται σαν malware.

Επικεφαλής εδώ .. http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109

Κάντε όλα τα βήματα σε αυτή την πρώτη θέση και στη συνέχεια να τοποθετήσει ένα αρχείο καταγραφής ασφαλείας στο φόρουμ εδώ:

http://www.computer-juice.com/forums/f49/

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 25 του Φεβρουαρίου 2008, 14:36
Ομάδα Δωρητών

Καλή κλήση. Αναρωτιέμαι αν η μίσθωση ΠΕ φαινόταν ΟΚ και το DNS καταχωρήσεις ήταν σταθερή, αν και το πινγκ φορές ήταν skyrocketing ή η σχέση ήταν απλά νεκρός. Μόλις δει εκατό μολύνσεις κακόβουλου λογισμικού που έχετε κάθε λόγο να πάνε μόνο για την τραχηλικός.
Old 25 του Φεβρουαρίου 2008, 15:41
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας spot View Post
Καλή κλήση. Αναρωτιέμαι αν η μίσθωση ΠΕ φαινόταν ΟΚ και το DNS καταχωρήσεις ήταν σταθερή, αν και το πινγκ φορές ήταν skyrocketing ή η σχέση ήταν απλά νεκρός. Μόλις δει εκατό μολύνσεις κακόβουλου λογισμικού που έχετε κάθε λόγο να πάνε μόνο για την τραχηλικός.
Ναι

Αν αυτό πριν από μερικές εβδομάδες. Φορτίσεις τυχαίων προβλήματα .... 404, του διαδικτύου τεχνική έξω.

Προσπαθήσαμε τα πάντα για να μην χρησιμοποιήσει ... Τέλος αναλύονται ορισμένα αρχεία καταγραφής του υπολογιστή και είχε παρτίδες των λοιμώξεων που προκαλούν τα προβλήματα.

Εάν οι κορμοί προέρχονται καθαρά μέχρι τότε νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει τον έλεγχο της ΠΕ και DNS κλπ.

Old 26 Φεβρουαρίου 2008, 01:10
Ομάδα Δωρητών

Είχα αυτό και ήταν η dns, θ αλλάξει την επίκλιση που θυμάμαι και εγώ τώρα ποτέ δεν χαλαρή σύνδεση

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 26 Φεβρουαρίου 2008, 01:13
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Cew27 View Post
Είχα αυτό και ήταν η dns, θ αλλάξει την επίκλιση που θυμάμαι και εγώ τώρα ποτέ δεν χαλαρή σύνδεση
Ποιος έκανε να αλλάξετε την ...; Αν δεν έχετε φιλοξενήσει το δικό σας διακομιστή DNS, τότε θα το φανταζόταν η μόνη επιλογή είναι δική σας ISP και που έρχεται ως πρότυπο έτσι κι αλλιώς ....

Old 26 Φεβρουαρίου 2008, 01:14
Ομάδα Δωρητών

tbh δεν έχω ιδέα ότι ο αδελφός μου άλλαξε
Old 26 Φεβρουαρίου 2008, 07:08
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Cew27 View Post
tbh δεν έχω ιδέα ότι ο αδελφός μου άλλαξε
ΟΚ

Απλά δεν βλέπω πώς αυτό θα βοηθήσει πάρετε πίσω το Διαδίκτυο, εάν ο διακομιστής DNS δεν ήταν όλοι εργασίας που συνδέονται με την υπηρεσία παροχής Internet της DNS server θα έχουν σύνδεση στο internet dodgey

Old 26 Φεβρουαρίου 2008, 07:57
Ομάδα Δωρητών

Έχω δει ΠΕ μίσθωσης ανταλλαγές αποτυγχάνουν να ρυθμίσετε το DNS καταχωρήσεις μόνιμα και προσθέτοντας τις διευθύνσεις με το χέρι μπορεί να προσφέρει τουλάχιστον μια προσωρινή λύση. Ταιριάζει με την εκτέλεση δύο λεπτά και πεθαίνουν εικόνα, αλλά στη συνέχεια, το ίδιο συμβαίνει πολλές εναλλακτικές λύσεις, μία εκ των οποίων είναι συνεδρίασης μέχρι φρύδια σας με το κακόβουλο λογισμικό και έχοντας όλο το εύρος ζώνης διαλύονται σε ξέφρενη απρόσκλητοι δραστηριότητα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
IE και Firefox Browser Προβλήματα azul08 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 7 Αυγ 2009 04:05
PS2 browser πρόβλημα pennk01 PC & Console Gaming 0 5 Ιουν 2009 14:35
Ο Firefox έχει Crashed - Τώρα Δεν Browser Έργων Woody11 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 12 Απρ 2009 06:17
Internet / Browser πρόβλημα phildux Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 28 Απρ 2008 03:01
Περίεργο web browser πρόβλημα Hybr! Δ Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 4 20 Απρ 2007 02:29
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.