![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima im nova na forumu ive bio vlasništvo problematika sa mog preglednika / neto i hitno trebam pomoć ... ustvari im koristeći širokopojasno talktalk moje širokopojasni spaja na net, ali kako im velike surfanja na internetu kao minute ili 2 poruke na moj preglednik dolazi do rekavši poslužitelja nije pronađen za svaku web stranicu i pokušajte otići na i ja licemjerje proći na išta u mom browseru iako im spojen na net ... i koristite modem speedtouch 330 ... ja nemam pojma zašto moj preglednik samo iznenada prestaje radni bilo koji ideja zašto? ... kad sam se isključiti s interneta i ponovno radi ponovo kao za 1 ili 2 min zatim istu stvar se događa s poslužiteljem nije pronađena poruku izlazi na moj browser to dogodi na oba moja IE i Firefox što bilo koji pomoć bi bilo velik puno hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je operacijski sustav?
Otvorite prozor naredbenog retka. To bi moglo biti Start / Run / cmd tip ipconfig / all Vrsta jeka koji je bio prije nego se na Internet onda se na Internet tip ipconfig / all Vrsta jeka koji je nakon uzimajući na internet Vrsta ping 137.222.10.36 zatim pregledavati sve dok se problemi početi type echo Interneta srušila tip ipconfig / all Vrsta ping 137.222.10.36 kopirati sadržaj prozor (možda ćete morati da se desnom tipkom miša kliknite naslovnu traku kako biste saznali kako odabir svih teksta i kopirajte ga) u odgovor ovdje. My System: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH ovo zvuči kao zlonamjernih programa. Voditelj ovamo .. http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109 Učinite sve korake u tom prvi post, a zatim napisati u sigurnosnom zapisniku forume ovdje: http://www.computer-juice.com/forums/f49/
|
| |||
| |||
| Dobro poziv. Ja zapitao da li je IP zakupu izgledao OK i DNS zapisa su stabilne, te da li je ping puta su skyrocketing vezu ili je bio samo običan mrtav. Nakon što ste vidjeli sto zlonamjernih programa infestations ste dobar razlog da se ide samo za vratni. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ovaj je imao nekoliko tjedana. Opterećenja slučajnih problema .... 404-a, internet cutting out. Pokušao sve kako bi bez pomoći ... Konačno analiziraju neke logove i računalo je puno infekcija uzrok problema. Ako se prijavljuje iskrsavati čist onda mislim da je vrijeme da biste započeli provjeru IP-a i DNS, itd.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Morao sam ovo i to je bio u DNS, promijenila sam ga tko licemjerje sjećati se i ja sada nikada labave veze
| |||
| |||
| Tko si to promijeniti ...? Osim ako domaćin tvoj posjedovati DNS poslužitelj onda ne bih bio pomislio je jedina opcija je vaš ISP-a koji dolazi kao standardni anyway ....
|
| |||
| |||
| tbh nemam trag moj brat je promijenio |
|
| |||
| |||
| U redu Ja jednostavno ne vidim kako bi to pomoć dobiti Internet leđa, DNS poslužitelja, ako ne radi, sve je bilo spojeno na vaš ISP's DNS poslužitelj će imati dodgey internet priključak
|
| |||
| |||
| I've seen IP zakupu burzama fail za postavljanje DNS zapise trajno i dodavanjem adrese ručno možete pružiti barem privremeno riješili. To se uklapa s izvoditi dvije minute i umrijeti sliku ali onda, pa do puno mogućnosti, od kojih je jedan sjedio do eyebrows u štetne sadržaje i imati cijeli bandwith otopiti u pomaman nezvan aktivnost. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| IE i Firefox Browser Problemi | azul08 | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 7. kolovoz 2009 04:05 |
| PS2 problem preglednik | pennk01 | PC & konzole Igre | 0 | 5. lipnja 2009 14:35 |
| Firefox Has pala - Sada Nema Browser Works | Woody11 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 12. travanj 2009 06:17 |
| Internet / Browser problem | phildux | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 28. travanj 2008 03:01 |
| Weird web pregledniku problem | Hybr! D | Web Browsers & FTP Klijenti | 4 | 20. travanj 2007 02:29 |
| Thread Tools | |
| |