![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey everyone im új-hoz fórum ive miután problémák a böngészőm / net, és szükségem van sürgős segítséget ... alapvetően im használ talktalk szélessávú én csatlakozik a szélessávú net, de a nagy im szörfözés az interneten, mint az egy perc vagy 2 üzenet én a böngésző, amikor azt kiszolgáló nem található minden honlapon próbálom tovább, és én vidám megy át semmit a böngészőm bár im csatlakozik a net ... én használ egy modem speedtouch 330 ... Fogalmam sincs Miért böngésző csak hirtelen leáll valami ötleted, miért? ... amikor bontjuk az interneten, és újra meg újra a munkák, mint 1 vagy 2 perc, akkor ugyanaz történik, a kiszolgáló nem található üzenet jön az én böngészőben ez történik mind az én IE és Firefox segítség asap lenne nagy Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi az operációs rendszer?
Nyisson meg egy parancssori ablakot. Ez lehet a Start / Futtatás / cmd típus ipconfig / all type echo volt mielőtt az internetre majd kap rá az interneten típus ipconfig / all type echo ez után kapok az interneten type ping 137.222.10.36 aztán browse, amíg a probléma kezdete type echo az Internet összeomlott típus ipconfig / all type ping 137.222.10.36 másolja át a tartalmát az ablak (ehhez szükség lehet a jobb egérgombbal kattintson a címsorban, hogy megtudja, hogyan válasszuk ki a szöveget, és másolja) egy válasz itt. My System: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH hangzik, mint a rosszindulatú szoftverek. Fej ide .. http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109 Nem minden lépést, az első, majd postán elküldeni a log a Biztonsági fórumok itt: http://www.computer-juice.com/forums/f49/
|
| |||
| |||
| Jó hívást. Azt a kérdést, hogy az IP-lízing nézett az OK gombra, és a DNS-bejegyzések stabil volt, és hogy a ping-szer volt skyrocketing vagy a link csak sima meghalt. Miután láttam száz malware parazitafertőzések már jó ok arra, hogy megyek a nyaki. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha ezt a néhány héttel ezelőtt. Betölti a véletlenszerű problémák .... 404's, internet vágósebesség ki. Megpróbáltam mindent, mindhiába ... Végül néhány elemzett naplók és a számítógép is rengeteg fertőzés okozza a problémát. Ha a naplófájlok jönnek fel tiszta, akkor azt hiszem, van itt az ideje, hogy ellenőrzése IP és a DNS, stb
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem volt ez és ez a DNS-én változott, hogy vidám emlékszik, hogy ki és most sem laza kapcsolat
| |||
| |||
| Ki csinálta meg nem változtatja, hogy ...? Kivéve, ha a fogadó saját DNS szervert, akkor gondolta volna, hogy az egyetlen lehetőség az ISP-t, és hogy jön a szokásos anyway ....
|
| |||
| |||
| tbh nincs clue bátyám változott meg |
|
| |||
| |||
| OK Csak nem látom, hogy ez segíteni az internet kap vissza, ha a DNS-kiszolgáló nem működik, mindenki kapcsolódik be az internetszolgáltató DNS-szerver lenne dodgey internet kapcsolat
|
| |||
| |||
| Láttam IP bérleti cserék nem, hogy a DNS-bejegyzést, és folyamatosan hozzá a címeket kézzel is legalább egy ideiglenes javítást. Úgy illik a két perc alatt fut és meghalni kép, de aztán, így nem sok az alternatívák, amelyek közül az egyik ül fel a szemöldökét a rosszindulatú szoftverek, és a teljes sávszélesség oldjuk a Frenetic hívatlan tevékenysége. |