![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם IM חדש בפורום ive היו בעיות עם הדפדפן שלי / נטו ואני צריך עזרה דחופה ... בעצם IM באמצעות talktalk פס רחב פס רחב שלי מתחבר וטנ נהדר אבל כמו IM גלישה באינטרנט עבור כמו דקה או 2 הודעה בדפדפן שלי מגיע למעלה אומר השרת לא נמצא עבור כל אתר שאני מנסה להיכנס ל צביעות ואני הולך על פני כל דבר בדפדפן שלי למרות IM מחובר וטנ ... אני משתמש מודם speedtouch 330 ... אין לי מושג מדוע רק הדפדפן שלי פתאום מפסיק לפעול בכל רעיונות למה? ... כשאני להתנתק מהאינטרנט ו מחדש זה עובד שוב כמו 1 או 2 דקות אחר כך אותו דבר קורה עם השרת לא נמצא הודעה עולה לי על דפדפן זה קורה בשני Firefox ו-IE שלי, כל עזרה בהקדם האפשרי יהיה נהדר תודה רבה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מהי מערכת ההפעלה שלך?
פתח חלון שורת פקודה. זה עלול להיות התחל / הפעלה / cmd הקלד ipconfig / all סוג הד זה היה לפני להגיע באינטרנט אז קח על גבי האינטרנט הקלד ipconfig / all סוג זה היה אחרי הד להגיע באינטרנט הקלד ping 137.222.10.36 לאחר מכן, דפדף עד בעיות התחלה סוג הד באינטרנט התמוטט הקלד ipconfig / all הקלד ping 137.222.10.36 להעתיק את התוכן של החלון (ייתכן שיהיה עליך באמצעות לחצן העכבר הימני על שורת הכותרת כדי ללמוד כיצד לבחור את כל הטקסט ולהעתיק אותו) לתוך תגובה כאן. המערכת שלי: טים
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH זה נשמע כמו תוכנה זדונית. ראש לכאן .. http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109 האם את כל הפעולות כי ההודעה הראשונה ולאחר מכן לפרסם את יומן אבטחה הפורומים כאן: http://www.computer-juice.com/forums/f49/
|
| |||
| |||
| שיחה טובה. אני תוהה אם נראה את ה-IP הריכחה אישור ואת ערכי ה-DNS היו יציבים, והאם היו פעמים פינג skyrocketing או על הקישור היה פשוט מת. ברגע שראית מאה תוכנות זדוניות infestations לך סיבה טובה פשוט לך על הצואר. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
זה היה לפני כמה שבועות. המון בעיות אקראי .... של 404, אינטרנט גיוץ החוצה. ניסיתי הכל ללא הועיל ... לבסוף analysed קצת יומני והמחשב היה הרבה זיהומים גורם לבעיות. אם יומני לבוא אליך נקייה אז אני חושב שזה הזמן להתחיל את בדיקת ה-IP ו-DNS וכו '
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היה לי והוא היה ה-DNS, שיניתי את זה כדי להג מי זוכר עכשיו ואני לא משוחרר חיבור
| |||
| |||
| מי עשה לך לשנות אותה ...? אלא אם כן אתה מארח את שרת ה-DNS אז הייתי צריך רק חשבתי על האפשרות לספק שירותי האינטרנט שלך וזה בא רגיל כמו בכל מקרה ....
|
| |||
| |||
| tbh אין לי מושג אחי זה שונה |
|
| |||
| |||
| אישור אני פשוט לא רואה איך זה יעזור לקבל בחזרה את האינטרנט, אם שרת DNS לא היה מחובר כל אחד עובד את שרת ה-DNS של ספק שירותי האינטרנט תהיה dodgey חיבור לאינטרנט
|
| |||
| |||
| ראיתי IP הריכחה חילופי להיכשל להגדיר את ערכי ה-DNS קבוע והוספה של כתובות ביד יכול לספק לפחות זמנית לתקן. זה מאוד מתאים לרוץ עם שתי דקות ולמות התמונה אבל אז, אז לעשות הרבה חלופות, אחד מהם הוא יושב עד הגבות שלך תוכנות זדוניות ב ו נתקל את כל רוחב הפס להתמוסס אל תוך uninvited פעילות יוצא מכליו. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| דפדפן האינטרנט Firefox ו-IE בעיות | azul08 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | 7 אוגוסט 2009 04:05 |
| PS2 בעיה בדפדפן | pennk01 | PC & קונסולת משחקים | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 14:35 |
| Firefox קרס - עכשיו הדפדפן לא עובד | Woody11 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | -12 לאפריל 2009 06:17 |
| אינטרנט / דפדפן בעיה | phildux | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | -28 לאפריל 2008 03:01 |
| מוזר בעיה בדפדפן אינטרנט | Hybr! ד | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | ה -20 לאפריל 2007 02:29 |
| שרשרת כלים | |
| |