![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey everyone im nauji forumas Ive, turintiems problemų su mano naršykle / neto ir man reikia skubios pagalbos ... iš esmės jiems naudojantis savo talktalk plačiajuosčio ryšio prisijungia prie neto didelis, o kaip jiems naršant internete ir kaip minutę, arba 2 žinutę mano naršyklės pasirodo sako serveris nerastas už kiekvieną svetainę, bandau pereiti prie ir i cant go ant ko nors savo naršyklėje net im prijungtas prie neto ... aš naudoju problema su nautilus 330 modemo ... Net neįsivaizduoju Kodėl mano naršyklė tiesiog staiga nustoja dirbti kokių nors idėjų, kodėl? ... kai aš atsijungti nuo interneto ir vėl veikia ir vėl, kaip 1 ar 2 min, tada tas pats atsitiks su serveriu nerasta žinutę artėja mano naršyklė tai atsitinka tiek mano IE ir Firefox Any help asap Būtų puiku Thanks a lot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokia jūsų operacinė sistema?
Atidarykite komandų eilutės langą. Tai gali būti "Start / Run / cmd įrašykite ipconfig / all Tipas echo, kuris buvo prieš gaunant į internetą tada gauti ant Internetas įrašykite ipconfig / all Tipas echo, kad buvo patekus į internetą įrašykite ping 137.222.10.36 tada eikite kol problemų pradžia tipo ECHO Interneto žlugo įrašykite ipconfig / all įrašykite ping 137.222.10.36 kopija lango turinys (galbūt reikia dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite antraštės eilutę, kad sužinoti kaip pasirinkti visas tekstas ir nukopijuokite jį) į atsakymą čia. Mano sistema: Timas
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH tai kaip kenkėjiškų garsus. Head over here .. http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109 Ar visos tos pirmos po žingsniai ir tada po Saugumo forumai prisijunkite čia: http://www.computer-juice.com/forums/f49/
|
| |||
| |||
| Gera skambinti. Man net įdomu, ar IP nuomos atrodė Gerai ir DNS buvo stabilus, ir ar Pingi buvo staigiai pakiltų, arba nuoroda buvo tiesiog miręs. Kai jūs matėte šimtus kenkėjiškų programų antplūdžio esate geros priežasties tiesiog eiti jungo. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Jeigu šis kelias savaites. Kroviniai atsitiktinių problemų .... 404 nie, interneto išpjova. Bandė viską be jokios naudos ... Galiausiai analizuojamos kai kurių žurnalų ir kompiuteris buvo daug infekcijų sukelia problemų. Jei Įrašai sugalvoti švarus tada aš manau, kad tai laikas pradėti tikrinti IP ir DNS ir tt
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš turėjau tai ir ji buvo DNS, mes pakeitėme jį į cant prisiminti, kas ir dabar aš niekada prarasti ryšį
| |||
| |||
| Kas jį pakeis iki ...? Nebent jūs priimančiosios savo DNS serverio, tada aš laikė tik galimybe savo IPT, ir kuri gaunama kaip standartinė anyway ....
|
| |||
| |||
| TBH I don't have a clue mano brolis ji pasikeitė |
|
| |||
| |||
| Gerai Aš tiesiog nematau, kaip tai padėtų gauti interneto nugaros, jei DNS serveris neveikia visi susiję su jūsų IPT DNS serveris būtų dodgey internetas
|
| |||
| |||
| Mačiau IP nuomos mainai nepavyksta nustatyti DNS įrašai, nuolat ir pridedant ranka adresus galima pateikti bent laikinai nustatyti. Tai tinka ir paleisti dvi minutes ir miršta vaizdą, bet tada taip ir daug alternatyvų, iš kurių vienas sėdi iki jūsų antakiai ir žalinga programine įranga, turintys visas jūsų pralaidumo ištirptų į pašėlęs nekviestas veikla. |