![]() |
|
| |||
| |||
| Hey everyone im jaunums forums IVE ir problēmas ar manu pārlūkprogrammu / net un man vajadzīga steidzama palīdzība ... būtībā im izmantojot talktalk platjoslas manu platjoslas savienojumu ar neto liels, bet kā im sērfošanu tīmeklī, piemēram, minūti vai 2 ziņu manā pārlūkprogrammā pārādās sakot server not found par katru mājas lapas mēģinu iet un nevaru aiziet uz kaut ko savā pārlūkprogrammā, lai gan im saistīts ar neto ... izmantot speedtouch 330 modemu ... man nav ne jausmas kāpēc mans pārlūks vienkārši pēkšņi pārtrauc darbu any ideas why? ... kad es atvienoties no interneta un atjaunot tā darbojas atkal, piemēram, 1 vai 2 min, tad tas pats notiek ar serveri nav atrasts ziņa nāk līdzi mana pārlūkprogramma tas notiek gan manu IE un Firefox any help ASAP būtu liels thanks a lot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāds ir jūsu operētājsistēma?
Open komandrindas logu. Kas varētu būt Start / Run / cmd ierakstiet ipconfig / all tips atbalss, kas bija pirms panākt, lai internetā tad nokļūt uz internetā ierakstiet ipconfig / all tips atbalss, kas notika pēc tam panākt, lai internetā tips ping 137.222.10.36 tad sameklējiet kamēr problēmas sāk tipa echo interneta sabruka ierakstiet ipconfig / all tips ping 137.222.10.36 kopiju saturs loga (jums var būt nepieciešams uz labo pogu noklikšķiniet uz virsraksta joslā, lai uzzinātu, kā, lai atlasītu visu tekstu un kopēt to) stājas atbildi šeit. Mana sistēma: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH tas tāpat malware skaņas. Galvu nekā šeit .. http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109 Vai visiem soļiem, kas pirmo ierakstu, un tad pēc ieejiet Drošības forumos šeit: http://www.computer-juice.com/forums/f49/
|
| |||
| |||
| Good zvanu. Es prātoju vai IP nomas izskatījās OK un DNS ieraksti ir stabils, un vai ping laikiem bija skyrocketing vai saikne bija tikai plain miris. Kad esat redzējuši simts malware invāzijas esat labs iemesls, lai tikai iet jūga. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Bija tas pirms pāris nedēļām. Slodzes izlases problēmu .... 404's, internets griešana out. Mēģināja viss veltīgi ... Beidzot analizēti daži žurnāli un dators bija daudz infekciju, kas izraisa problēmas. Ja apaļkokus saskarties tīru tad es domāju, ka ir laiks sākt pārbaudi IP's un DNS uc
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man bija tas un tas ir dns, i mainīt to aprunāt atcerēties, kas un tagad es nekad brīvi savienojums
| |||
| |||
| Kas jūs mainīt uz ...? Ja jūs vadāt savu DNS serveri, tad es būtu varējis iedomāties, vienīgais risinājums ir jūsu ISP un kas nāk standarta anyway ....
|
| |||
| |||
| TBH man nav atrisinājums, mans brālis to mainījis |
|
| |||
| |||
| OK Es tikai nesaprotu, kā tas palīdzēs iegūt internetā atpakaļ, ja DNS serveris nedarbojās visi pievienota jūsu ISP DNS serveris būs dodgey interneta pieslēgums
|
| |||
| |||
| Esmu redzējis IP nomas apmaiņas nespēj noteikt DNS ierakstus pastāvīgi un papildinot ar roku adreses var nodrošināt vismaz pagaidu labojumu. Tas ir saskaņā ar darboties divas minūtes, un mirst draugi, bet pēc tam, so do daudz alternatīvu, no kuriem viens ir sēdes līdz Jūsu uzacis ir malware un, ņemot visu Jūsu joslas platums izšķīst stājas fanātisks neaicināts darbību. |