![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey everyone im nowe forum ive były problemy z moja przeglądarka / netto oraz i istnieje pilna potrzeba im pomóc ... zasadniczo za pomocą talktalk moim szerokopasmowych łączy szerokopasmowych do sieci, ale jak im wielką surfowania w internecie jak minutę lub 2 wiadomości w przeglądarce pojawia się mówiąc: Nie można odnaleźć serwera dla każdej witryny internetowej i spróbować przejść do I cant go na coś w mojej przeglądarce, nawet jeśli im podłączony do sieci ... i używania modemu SpeedTouch 330 ... Nie mam pojęcia dlaczego moja przeglądarka tak nagle przestaje działać jakieś pomysły dlaczego? ... kiedy i rozłączyć się z internetem i ponownie go ponownie do roboty jak 1 lub 2 min następnie to samo dzieje się z serwerem nie znaleziono wiadomości nadchodzących na mojej przeglądarce dzieje się tak na obu moich IE i Firefox pomocy ASAP będzie wielki Thanks a lot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co to jest system operacyjny?
Otwórz okno wiersza polecenia. To może być Start / Uruchom / cmd wpisz ipconfig / all typu echo, który był przed dostawanie się do internetu następnie dostać się do Internetu wpisz ipconfig / all typu echo, które zostało po dostawanie się do internetu wpisz ping 137.222.10.36 następnie przejdź do problemów rozpocząć typu echo Internet załamała wpisz ipconfig / all wpisz ping 137.222.10.36 kopiowania zawartości okna (może być konieczne w celu kliknij prawym przyciskiem myszy pasek tytułu, aby dowiedzieć się, jak wybrać cały tekst i skopiować go) w odpowiedzi tutaj. My System: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH to brzmi jak malware. Szef tutaj .. http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109 Czy wszystkie kroki w tym pierwszy post, a następnie opublikować zalogować Bezpieczeństwa forum tutaj: http://www.computer-juice.com/forums/f49/
|
| |||
| |||
| Dobre połączenie. I zastanawiał się, czy IP dzierżawy wyglądał OK, a wpisy DNS były stabilne, a czy ping razy były skyrocketing lub związek był po prostu martwy. Kiedy już sto złośliwym zarażenia Ciebie dobry powód, by pójść do szyjny. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Gdyby to kilka tygodni temu. Ładuje losowych problemy .... 404's, internet wycinania. Próbowano wszystkiego nie skorzystać ... Ostatecznie analizie niektórych dzienników i komputer miał wiele zakażeń przyczyną problemów. Jeśli zaloguje się do czystej następnie Myślę, że nadszedł czas, aby rozpocząć sprawdzanie IP i DNS itp.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miałem to i to dns, i zmienił go cant remember, którzy i teraz nie luźne połączenia
| |||
| |||
| Kto ty go zmienić na ...? Jeśli przyjmujące własny serwer DNS wtedy by pomyślał, jedyną opcją jest twój ISP i że jest w standardzie i tak ....
|
| |||
| |||
| tbh nie mam pojęcia mój brat zmieniony |
|
| |||
| |||
| OK I just don't see how to get help Internetu z powrotem, jeśli serwer DNS nie działał każdy podłączony do serwera DNS usługodawcy internetowego miałoby dodgey do internetu
|
| |||
| |||
| I've seen IP dzierżawy wymiany nie ustawić wpisy DNS trwale i dodanie adresów ręcznie może dostarczyć przynajmniej tymczasowym rozwiązaniem. To pasuje do uruchomienia dwóch minut i umierają hotelu, ale potem, tak jak wiele alternatyw, z których jeden siedzi aż do osiągnięcia Twojej brwiami w złośliwym i posiadające całego pasma rozpuścić w frenetycznego nieproszony działalności. |