![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei toţi im noi la forum ive fost probleme cu browser-ul meu / net si am nevoie urgent de ajutor ... practic im talktalk de bandă largă, utilizând mea de bandă largă conecteaza la net, ci ca o mare im navigarea pe web pentru ca un minut sau 2, un mesaj la browser-ul meu vine spune server nu a fost găsit pentru fiecare site-ul incerc sa merg pe la şi i cant merge pe nimic în browser-ul meu, chiar dacă im conectat la net ... i utiliza un modem speedtouch 330 ... nu am nici o idee de ce doar browser-ul meu de lucru se opreşte brusc orice idee de ce? ... când am deconecta de la Internet şi reconectaţi-l din nou, de lucrări pentru ca 1 sau 2 min apoi acelaşi lucru se întâmplă cu serverul nu a fost găsit mesajul venind de pe browser-ul meu acest lucru se întâmplă pe ambele mele IE, Firefox şi orice ajutor, urgent ar fi minunat Multumesc mult. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce este sistemul de operare?
Deschide-o linie de comandă fereastra. Asta ar putea fi Start / Run / cmd tip ipconfig / all echo tip care a fost înainte de a ajunge sa de internet apoi ajunge pe Internet tip ipconfig / all echo tip care a fost, după obţinerea la internet tastaţi ping 137.222.10.36 apoi navigaţi până la problemele de start echo tip Internet prăbuşit tip ipconfig / all tastaţi ping 137.222.10.36 copia conţinutul pe fereastră (veţi avea nevoie să faceţi clic dreapta pe bara de titlu pentru a afla cum să selectaţi tot textul şi copiaţi-l) într-un răspuns aici. Sistemul meu: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH acest sună ca malware-ului. Şef de aici .. http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109 Fă toţi paşii în care primul post si apoi a posta un jurnal în forum-uri de securitate aici: http://www.computer-juice.com/forums/f49/
|
| |||
| |||
| Bună apel. Mă întrebam dacă IP arendă uitat OK şi DNS intrările au fost stabile, şi dacă s-au ping ori skyrocketing sau pe link-ul a fost pur şi simplu a murit. Odată ce v-aţi văzut-o sută de malware-ului pe care l-aţi infestări bun motiv de a merge doar pentru jugular. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Am avut acest acum câteva săptămâni. O gramada de probleme aleatoare .... 404's, internet Debarasarea. Am încercat totul ca să nu se folosească ... În cele din urmă analizate unele jurnale şi computerul a avut o mulţime de probleme care cauzează infecţii. În cazul în care jurnalele de vin curat, atunci cred că este momentul pentru a începe verificarea IP şi DNS, etc
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am avut acest lucru şi aceasta a fost de dns, am schimbat-o pentru a se milogi care amintesc şi acum n-am pierde conexiunea
| |||
| |||
| Cine te-ai schimba la ea ...? Doar în cazul în gazdă propriul server DNS apoi mi-ar fi crezut că singura opţiune este furnizorul de servicii Internet şi care vine ca standard, oricum ....
|
| |||
| |||
| tbh i nu au o idee despre fratele meu schimbat |
|
| |||
| |||
| OK Nu văd cum acest lucru ar ajuta primi înapoi pe internet, în cazul în care serverul DNS nu a fost conectat la toată lumea de lucru furnizorul de servicii Internet a serverului DNS-ar avea o conexiune la internet dodgey
|
| |||
| |||
| Am vazut IP leasing schimburi nu pentru a seta DNS înregistrări permanent şi adăugarea de adrese de mână poate oferi, cel puţin temporar repara. Aceasta se potriveşte cu rula două minute şi apoi mor imagine, dar, asa ca fac o mulţime de alternative, dintre care unul este şedinţei până la dvs. eyebrows malware şi având în întreaga lăţime de bandă se dizolvă în frenetic neinvitat activitate. |
![]() |
|
| Marcaje |