![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci im nové na fóre IVE boli problémy s mojím prehliadač / net a já potrebovať naliehavú pomoc ... v podstate im prostredníctvom širokopásmového talktalk môj širokopásmové pripojí k čistej skvelá, ale ako im surfovanie na webe, ako minútu alebo 2 správy na mojom prehliadači príde říct server nenalezen za každých webových stránok sa snažím ísť na to a já dotírat ísť na niečo vo svojom prehliadači hoci im pripojený na sieť ... i používať modem SpeedTouch 330 ... Nemám tušenie prečo môj prehliadač prostě naraz prestane fungovať akékoľvek nápady, prečo? ... Keď som sa odpojiť od internetu a znovu to funguje opäť ako je 1 alebo 2 minúty, potom to isté sa deje s server nenalezen správa príde na mojom prehliadači sa to stane na oboch mojich IE a Firefoxu pomoc asap by to skvelé díky moc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aký je váš operačný systém?
Otvorte okno príkazového riadka. To by mohlo byť Štart / Spustiť / cmd zadajte ipconfig / all Typ echo, že bol pred dostať na internet potom dostanete na internete zadajte ipconfig / all Typ echo, že bol po dostat na internet typ ping 137.222.10.36 prejdite do problémov začať Typ echo Internet zkolaboval zadajte ipconfig / all typ ping 137.222.10.36 kopírovať obsah okna (môže byť potrebné právo-kliknite na záhlavie okna, aby ste zistili, ako vybrať všetok text a skopírovať) do odpovede tu. Môj systém: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tbh toto znie ako malware. Vedúci tu .. http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109 Urobiť všetky kroky, ktoré v prvý príspevok a potom po log v bezpečnostnej fóre tu: http://www.computer-juice.com/forums/f49/
|
| |||
| |||
| Dobrej nápad. I divili sa, či je IP lízingu vyzeralo OK a DNS záznamy boli stabilné a či ping časy boli skyrocketing alebo odkaz bol len obyčajný mŕtvy. Potom, čo ste videli sto malware napadnutia ste dobrý dôvod, prečo ísť na krčné. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Mal pred pár týždne. Načítá náhodných problémov .... 404 rokov, internet rezanie von. Vyskúšali všetko bezvýsledne ... Nakoniec analyzovali niektoré záznamy a počítače musel hodně infekcie spôsobuje problémy. Ak sa prihlási prísť čistej potom si myslím, že je na čase začať kontrolovať IP a DNS atď
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musel som to a je to dns, som to zmenil na prevýšenia vzpomenout, kto som a hneď sa nikdy stratiť pripojenie
| |||
| |||
| Kto ste ju zmeniť ...? Ak ste hosť si vlastné DNS server, potom by som si myslel, že jedinou možnosťou je vaše pripojenie k internetu a že prichádza ako štandardná napriek tomu ....
|
| |||
| |||
| tbh nemám ponětí, môj brat to zmenil |
|
| |||
| |||
| OK Len nie sú vidieť, ako by to pomôže dostať sa späť na internet, v prípade, že DNS server nefunguje všetci pripojení k vášmu ISP DNS server by mal dodgey pripojenie k internetu
|
| |||
| |||
| I've seen IP prenájom výmena nepodarí nastaviť DNS záznamy trvalo a pridaním adresy ručne môže poskytnúť aspoň dočasnú opravu. Sedí sa spustiť dve minúty a zomrieť obraz, ale potom to stojí veľa alternatív, z ktorých jeden je posedenie do vášho obočie vo malware a po celú šírku pásma rozpustiť do Horečný nepozvaný činnosti. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IE a Firefox Browser Problémy | azul08 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 7. augusta 2009 04:05 |
| PS2 prehliadač problém | pennk01 | PC a herné konzoly | 0 | 5. jún 2009 14:35 |
| Firefox havarovalo - Teď č Browser Diela | Woody11 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 12. apríla 2009 06:17 |
| Internet / Browser problém | phildux | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 28. apríl 2008 03:01 |
| Divný web prehliadač problém | Hybr! D | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 4 | 20. apríla 2007 02:29 |
| Thread Tools | |
| |