![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима им нова на форуму иве био власништво проблематика са мог прегледача / нето и хитно требам помоћ ... уствари им помоћу броадбанд талкталк моје широкопојасни спаја на нет, али како им велике сурфовања на интернету као минуте или 2 поруке на мој прегледач долази до рекавши сервера није пронађен за сваку уеб страницу и покушајте отићи на и ја лицемјерје проћи на било што у мом броусеру иако им спојен на нет ... и користите модем спеедтоуцх 330 ... ја немам појма зашто мој броусер само изненада престаје радни било који идеја зашто? ... Кад сам се искључити са интернета и поново ради поново као за 1 или 2 мин затим исту ствар се дешава са сервером није пронађена поруку излази на мој броусер то деси на оба моја ИЕ и Фирефокс што било који помоћ би било велик пуно хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта је оперативни систем?
Отворите прозор командне линије. То би могло бити на Старт / Рун / цмд тип ипцонфиг / алл Врста еко који је био пре него се на Интернет онда се на то тип ипцонфиг / алл Врста еко који је након добивање на интернет Врста пинг 137.222.10.36 затим прегледате све док се проблеми почети тыпе ецхо Интернета срушила тип ипцонфиг / алл Врста пинг 137.222.10.36 копирати садржај прозор (можда ћете морати да се десним тастером миша кликните на насловну траку да бисте сазнали како да избор свих текста и копирајте га) у одговор овде. Мы Сыстем: Тим
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ТБХ ово звучи као злонамерних програма. Водитељ овамо .. хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...476/ # пост28109 Учините све кораке у том први пост, а затим написати у безбедносном записнику форуме овде: хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс/ф49/
|
| |||
| |||
| Добро позив. Ја запитао да ли је ИП закупу изгледао ОК и ДНС записа су стабилне, те да ли је пинг пута су скыроцкетинг везу или је био само обичан мртав. Након што сте видели сто злонамерних програма инфестатионс сте добар разлог да се иде само за вратне. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Овај је имао неколико недеља. Оптерећења случајних проблема .... 404-а, интернет цуттинг оут. Покушао све како би без помоћи ... Коначно анализирају неке логове и рачунар је пуно инфекција узрок проблема. Ако се пријављује појавити чист онда мислим да је време да бисте започели проверу ИП-а и ДНС, итд
__________________ сервергуы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Морао сам ово и то је био у ДНС, променила сам га ко лицемјерје сећати се и ја сада никада лабаве везе
| |||
| |||
| Ко си то променити ...? Осим ако домаћин твој властити ДНС сервер онда не бих био помислио је једина опција је ваш ИСП-а који долази као стандардни Аныуаы ....
|
| |||
| |||
| тбх немам траг мој брат је променио |
|
| |||
| |||
| У реду Ја једноставно не видим како би то помоћ добити то леђа, ДНС сервера, ако не ради, све је било спојено на ваш ИСП'с ДНС сервер ће имати додгеы интернет прикључак
|
| |||
| |||
| И'ве сеен ИП закупу бурза фаил за постављање ДНС записе трајно и додавањем адресе ручно можете пружити барем привремено ре. То се уклапа са изводити два минута и умрети слику али онда, па до пуно могућности, од којих је један седео до еыеброус у штетне садржаје и да има цео бандуитх отопити у помаман незван активност. |