![]() |
|
| |||
| |||
| Hey everyone Sohbet foruma yeni Tarayıcımda sorun yaşıyorsanız edilmiş ive / net ve acil yardıma ihtiyacım var ... temelde benim genişbant genişbant talktalk kullanarak sohbet net harika ama bağlanır gibi web sörf Sohbet bir dakika ya da 2 gibi bir mesaj Tarayıcımda üzerinde sunucusu her web sitesinin i bulunamadı söyleyerek gelir ve i cant bir şey üzerine benim tarayıcınızda rağmen net ... i bir SpeedTouch 330 modemi ... i hiç bir fikrim yok bağlı Sohbet gitmek gitmek deneyin Neden tarayıcı sadece aniden herhangi bir fikir neden durması? ... ne zaman i internet bağlantınızı kesin ve yeniden çalışıyor tekrar aynı şey sunucu ile olan 1 veya 2 dakika sonra mesaj gibi bu hem benim IE ve Firefox herhangi bir yardım asap üzerinde olur benim tarayıcımda geliyor bulunamadı iyi olurdu çok teşekkür ederim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hangi işletim sistemi nedir?
Bir komut satırı penceresi açın. Bu Başlat / Çalıştır / cmd, olabilir tip ipconfig / all türü yankı bu internet girmeden önce sonra Internet üzerine almak tip ipconfig / all türü yankı bu internet girmeden sonra oldu ping 137.222.10.36 kadar sorunlar başlar sonra taramak yazın İnternet çöken yankı tip ipconfig / all ping 137.222.10.36 pencerenin içeriğini kopyalamak (sağ tıklayın başlık çubuğu bulmak için nasıl burada tüm metin ve kopya) bir yanıt olarak seçmek gerekebilir. Benim Sistemi: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kötü amaçlı yazılım gibi sesler TBH. Merkez buraya .. http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109 Burada Güvenlik forumlarda bir günlük yazı ve sonra o ilk sonrası tüm adımları yapın: http://www.computer-juice.com/forums/f49/
|
| |||
| |||
| İyi. Ben belirli IP kiralama ve DNS kayıtları kararlı olduğunu Tamam'ı ve baktım olsun ping kere veya bağlantı skyrocketing vardı sadece ölmüştü merak. Sonra sizi sonra neden sadece boyun için gitmek yüz kötü amaçlı yazılım infestations gördüm. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu birkaç hafta önce olsaydı. Rasgele sorunlar .... Loads of 404's, atmadan internet. Boşuna Tried herşeyi ... Son olarak ve bazı günlükleri analiz bilgisayar enfeksiyon sorunları neden çok vardı. Eğer günlükler kadar sonra bunu kontrol başlamak için zaman olduğunu düşünüyorum gerçeği IP ve DNS vb
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu ve bunun dns idi, i cant olan ve ben artık hiç gevşek bağlantı hatırlıyorum değiştirildi
| |||
| |||
| Kim bunu değiştirmek mi ...? Siz o zaman ben tek seçenek ISS'nize bir düşünce olurdu kendi DNS sunucusu ana bilgisayar ve standart olarak geliyor zaten ....
|
| |||
| |||
| tbh Kardeşim bu değişti bir ipucu yok |
|
| |||
| |||
| Tamam Eğer DNS sunucusu bir dodgey İnternet bağlantı olurdu herkes ISS'nizin DNS sunucusuna bağlı wasn't working Sadece bu geri internet yardımcı olacağını görmüyorum
|
| |||
| |||
| Ben IP kiralama alışverişi gördüm kalıcı DNS kayıtları ayarlayın ve sağlayabilir elle adreslerini ekleyerek halinde geçici bir düzeltme en azından. Bu kaçak iki dakika uyuyor ve resim öl ama sonra, bu nedenle, biri kötü amaçlı yazılım için kaslar kadar oturuyor ve tüm bant genişliği hummalı davetsiz aktivite içine girmek sahip alternatif bir sürü var. |
![]() |
|
| Bookmarks |