![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей їм все нові Форуму Ive були проблеми з моїм браузером / чистий і мені потрібна термінова допомога ... коротше кажучи їм TalkTalk допомогою широкосмугового мій широкосмугового підключення до чистої великий, але як їм веб-серфінг, як за хвилину або 2 повідомлення в моєму браузері з'являється говорять сервер не знайдений для кожного сайту я намагаюся перейти к а я нахиляє піти на будь-що в браузері, хоча їм з'єднаний з мережею ... Я використовую SpeedTouch 330 модемів ... Я поняття не маю Чому мій браузер просто раптово перестає працювати будь-які ідеї, чому? ... Коли я відключитися від Інтернету і підключіть його знову працює як для 1 або 2 хв, те ж саме відбувається і з сервера не знайдені послання на моєму браузері це відбувається на обох моїх IE і Firefox будь-яку допомогу якомога швидше було б здорово Спасибо большое. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що ваша операційна система?
Відкрийте командний рядок. Це може бути Пуск / Виконати / CMD Тип IPCONFIG / ALL Тип луна, який був до отримання в Інтернет а потім отримати на інтернет Тип IPCONFIG / ALL Тип луна, яке було після отримання в Інтернет типу пінг 137.222.10.36 потім переглядати до початку проблем Тип Ехо інтернет звалилися Тип IPCONFIG / ALL типу пінг 137.222.10.36 скопіювати вміст вікна (можна буде необхідно клацнути правою кнопкою миші на заголовку, щоб дізнатися, як вибрати весь текст і скопіюйте його) у відповідь тут. Моя система: Тім
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ТБХ це звучить як шкідливі програми. Head Over тут .. http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109 Чи є всі кроки в цьому перший пост, а потім посаду увійти в форумах безпеки тут: http://www.computer-juice.com/forums/f49/
|
| |||
| |||
| Гарне слово. Я цікавиться, чи може оренда IP подивився ОК і DNS записів були стабільними, і чи є пінг часи стрімкого зростання або посилання була просто мертва. Як тільки ви бачили сотні шкідливих зараження ви гарна причина, щоб просто піти на шиї. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо б це кілька тижнів тому. Вантажі з випадкових проблем .... 404, Internet вирізування. Випробувала все, щоб не скористатися ... Нарешті проаналізовані деякі журнали і комп'ютера було багато інфекцій виникають проблеми. Якщо журнали придумати чистої то я думаю, настав час, щоб запустити перевірку IP і DNS т.д.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я це і було DNS, ми змінили його на нахиляє пам'ятаю, хто і зараз я ніколи не втратити зв'язок
| |||
| |||
| Кого ви зміните його на ...? Якщо ви розміщуєте ваш власний сервер DNS то я б міг подумати, що єдиним варіантом є вашим провайдером і що входить в базову все одно ....
|
| |||
| |||
| ТБХ я не маю поняття брат змінив його |
|
| |||
| |||
| OK Я просто не розумію, як це допоможе отримати інтернет назад, якщо DNS-сервер не працює кожного підключеного до сервера DNS провайдера б dodgey підключення до інтернету
|
| |||
| |||
| Я бачив обміну IP оренді не містять записів DNS на постійній основі і додавання адрес вручну може забезпечити принаймні тимчасово виправити. Це узгоджується з ходу дві хвилини і померти картинки, а й те, щоб зробити багато варіантів, один з яких сидить до брів в області шкідливого ПЗ і мають всю пропускну здатність розчинятися в гарячкові непроханих діяльності. |