![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Byl jsem požádán, příteli, aby zjistili, co to způsobuje ho mít ve svém prohlížeči problému WiFi připojení. Ten je možné stáhnout e-maily & aktualizovat všechny jeho ochrana software žádný problém, ale když začne buď Internet Explorer 7 nebo Mozilla Firefox, že nemůže dostat webovou stránku nahoru? ![]() Ten se používá: Packard Bell (Easynote) Laptop Windows XP Belkin Router (ADSL2 Modem s Wireless-G Router) Také spuštění Norton Internet Security 200 Jeho i ostatní členové rodiny mají žádné problémy s jejich Laptop připojení na stejném routeru. Je nám líto, ale jsem neviděl systému v praxi, takže vím, info je omezena ... Myslel jsem, že to možná Firewall Prob? Jakékoliv myšlenky by Brill, jak jsem ho viděl tento víkend. Na zdraví |
|
| |||
| |||
| Vytvořit další účet na laptop a zjistit, zda, že má stejné problémy Firewall by měly zaznamenat všechny blokované pokusy Routeru internetovou stránku (192.168.1.1 pravděpodobně) také přihlásit jakákoli blokován / selhaly pokusy Zkontrolujte, že v IE Nástroje Možnosti Internetu správné připojení je použit, tj. přímé připojení na internet.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už si omylem nastavit proxy ve webovém prohlížeči vlastnosti.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PS2 prohlížeč problém | pennk01 | PC a herní konzole | 0 | 5. červen 2009 14:35 |
| USB WiFi problém | JamesAOK | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 5. dubna 2009 06:52 |
| Internet / Browser problém | phildux | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 28. duben 2008 03:01 |
| Asus P5B Deluxe WiFi Ethernet problém | GillsMan | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 15. Červenec 2007 03:48 |
| Divný web prohlížeč problém | Hybr! D | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 20. dubna 2007 02:29 |
| Thread Nástroje | |
| |