![]() |
|
| |||
| |||
| Μου ζητήθηκε από έναν φίλο για να μάθετε τι προκαλεί τον browser να έχει πρόβλημα για την WiFi σύνδεση. Μπορεί να κάνετε λήψη μηνυμάτων e-mail και την ενημέρωση όλων των λογισμικών προστασίας δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά όταν αρχίζει είτε Internet Explorer 7 ή Mozilla Firefox δεν μπορεί να λάβετε μια ιστοσελίδα μέχρι; ![]() Είναι χρησιμοποιώντας: Packard Bell (Easynote) Laptop Running Windows XP Belkin Router (ADSL2 Modem με Wireless-G Router) Επίσης λειτουργεί το Norton Internet Security 200 Επίσης Τα άλλα μέλη της οικογένειάς τους που δεν έχουν προβλήματα με τους Laptop συνδέσεις με το ίδιο router. Συγνώμη, αλλά δεν έχω δει το σύστημα σε δράση, οπότε γνωρίζω πληροφορίες είναι περιορισμένες ... Σκέφτηκα ότι ίσως τείχους Ανταλλακτήρια;; Κάθε ιδέες θα Καλκάνι όπως είμαι βλέποντας τον αυτό το Σαββατοκύριακο. Εις υγεία |
|
| |||
| |||
| Δημιουργήστε έναν άλλο λογαριασμό για το φορητό υπολογιστή και να δούμε αν αυτή έχει τα ίδια προβλήματα Το τείχος θα πρέπει να συνδεθείτε μπλοκάρει όλες τις προσπάθειες Η ιστοσελίδα router (192.168.1.1 πιθανόν) θα συνδεθείτε αποκλεισμένες / αποτυχημένες προσπάθειες Ελέγξτε ότι στο IE Εργαλεία Επιλογές Internet υπό τη σωστή σύνδεση χρησιμοποιείται, δηλαδή, απευθείας σύνδεση με το διαδίκτυο.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχουν λάθος που πληρεξούσιο στο web browsers ιδιότητες.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PS2 browser πρόβλημα | pennk01 | PC & Console Gaming | 0 | 5 Ιουν 2009 14:35 |
| WiFi USB πρόβλημα | JamesAOK | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 5 Απρ 2009 06:52 |
| Internet / Browser πρόβλημα | phildux | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 28 Απρ 2008 03:01 |
| Asus P5b Deluxe WiFi Ethernet πρόβλημα | GillsMan | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 15 Ιουλ 2007 03:48 |
| Περίεργο web browser πρόβλημα | Hybr! Δ | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 4 | 20 Απρ 2007 02:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |