![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sam se pitao od prijatelja kako biste saznali što je uzrok njemu imati preglednik problem na njegov WiFi vezu. On može preuzeti e-poštu i ažurirati sve njegove zaštite softver bez problema, ali kad počne ili Internet explorer 7 ili Mozilla Firefox on ne može dobiti na web stranici gore? ![]() On je koristeći: Packard Bell (Easynote) Laptop Windows XP Belkin Router (ADSL2 Modem sa Wireless-G Router) Također izvodi Norton Internet Security 200 Također mu drugih članova obitelji koji su bez problema sa njihovim Laptop Veze na isti ruter. Sorry, nisam vidio sustava u akciju, pa je info Znam ograničen ... Mislio sam da je možda Firewall prob? Bilo koji ideja kako bi se Brill sam gledajući ga ovaj vikend. Živjeli |
|
| |||
| |||
| Napravite još jedan račun na laptop i ako vidite da ima iste probleme Vatrozida trebali prijaviti svi pokušaji blokirani Na web stranici ruter (vjerojatno 192.168.1.1) će također prijaviti bilo koji blokira / pokušaja nije uspio Provjerite da se u IE pod Tools Internet Options ispravan priključak se koristi, tj. izravna veza na internet.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jesu li se oni slučajno postavljen proxy u web preglednicima svojstva.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PS2 problem preglednik | pennk01 | PC & konzole Igre | 0 | 5. lipnja 2009 14:35 |
| USB WiFi problem | JamesAOK | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 5. travanj 2009 06:52 |
| Internet / Browser problem | phildux | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 28. travanj 2008 03:01 |
| Asus P5b Deluxe WiFi Ethernet problem | GillsMan | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 15. srpnja 2007 03:48 |
| Weird web pregledniku problem | Hybr! D | Web Browsers & FTP Klijenti | 4 | 20. travanj 2007 02:29 |
| Thread Tools | |
| |