![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy barátom megkérdezte, hogy megtudja, mi okozza, hogy a böngésző a probléma, aki WiFi-kapcsolaton keresztül. Azt lehet letölteni e-maileket és frissíti az összes védelmi szoftver nincs probléma, de mikor kezdődik vagy Internet Explorer 7 vagy Mozilla Firefox ő nem tud fel egy weboldalt? ![]() Ő használja: Packard Bell (EasyNote) Laptop Windows XP Belkin router (ADSL2 modem Wireless-G Router) Is fut a Norton Internet Security 200 Emellett a másik család tagjai, amelyek nem probléma, hogy Laptop Összeköttetések az ugyanazon router. Elnézést, nem láttam a rendszer fellépés, így Info tudom csak ... Azt hittem, talán egy tűzfal Prob? Van ötleted lenne Brill mint én látta meg a hétvégén. Egészségére |
|
| |||
| |||
| Hozzon létre egy fiókot a laptop és nézd meg, hogy ugyanazokkal a problémákkal A tűzfal blokkolja a napló minden kísérlet A router weboldal (192.168.1.1 valószínűleg) is bejelentkezni a blokkolt / sikertelen kísérlet Ellenőrizze, hogy az IE az Eszközök Internet beállítások helyes kapcsolatot használnak, azaz a közvetlen kapcsolatot az interneten.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vannak-e véletlenül egy meghatalmazást a böngészők tulajdonságait.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PS2 böngésző probléma | pennk01 | PC és konzol játékok | 0 | 5. jún 2009 14:35 |
| USB WiFi probléma | JamesAOK | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 5. április 2009 06:52 |
| Internet / Böngésző probléma | phildux | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 28. április 2008 03:01 |
| Asus P5B Deluxe WiFi Ethernet probléma | GillsMan | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 15. július 2007 03:48 |
| Furcsa webböngészõ probléma | Hybr! D | Web böngésző és FTP Clients | 4 | 20. április 2007 02:29 |
| Téma eszközök | |
| |