![]() |
|
| |||
| |||
| אני כבר שאל פעם נוספת על ידי חבר כדי לברר מה גרם לו להיות בעיה בדפדפן שלו חיבור WiFi. הוא יכול להוריד e-mails & לעדכן את כל תוכנות ההגנה שלו, אין בעיה, אבל כאשר הוא מופעל או Internet Explorer 7 או Mozilla Firefox הוא לא יכול לקבל את דף האינטרנט? ![]() הוא משתמש: Packard Bell (Easynote) Laptop מערכת הפעלה Windows XP Belkin הנתב (מודם ADSL2 עם נתב אלחוטי-G) כמו כן מפעיל את Norton Internet Security 200 גם בני משפחה אחרים שלו הם לא נתקל בבעיות עם חיבורי Laptop לאותו הנתב. מצטער, לא ראיתי את המערכת בפעולה, אז אני יודע מידע היא מוגבלת ... אני חשבתי שזה אולי חומת אש Prob?? כל הרעיונות תהיה בריל כפי שאני רואה אותו בסוף השבוע. לחיים |
|
| |||
| |||
| צור חשבון אחר על הנייד ולראות אם יש את אותן בעיות חומת האש אמורה יומן חסמו את כל הניסיונות דף אינטרנט של הנתב (192.168.1.1 כנראה) גם יומן כל חסם / נכשלו ניסיונות בדוק את זה ב-IE תחת כלים אפשרויות אינטרנט הנכון החיבור נעשה שימוש, כלומר, חיבור ישיר לאינטרנט.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הם בטעות להגדיר proxy של דפדפני האינטרנט נכסים.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| PS2 בעיה בדפדפן | pennk01 | PC & קונסולת משחקים | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 14:35 |
| USB WiFi בעיה | JamesAOK | רישות, מודמים & VoIP | 4 | ה -5 בחודש אפריל 2009 06:52 |
| אינטרנט / דפדפן בעיה | phildux | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | -28 לאפריל 2008 03:01 |
| ASUS P5b Deluxe WiFi Ethernet בעיה | GillsMan | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ה -15 בחודש יולי 2007 03:48 |
| מוזר בעיה בדפדפן אינטרנט | Hybr! ד | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | ה -20 לאפריל 2007 02:29 |
| שרשרת כלים | |
| |