![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš jau paprašė draugas, kad sužinotumėte, kas jį sukelia, kad naršyklės problema dėl savo WiFi ryšiu. Jis gali atsisiųsti E-mails & atnaujinti visas jo apsaugos įranga jokių problemų, bet kai jis pradeda arba Internet Explorer 7 or Mozilla Firefox jis negali gauti interneto puslapyje daugiau? ![]() Jis naudoja: Packard bell (Easynote) Laptop Veikia Windows XP Belkin maršrutizatorius (ADSL2 Modem su Wireless G Router) Taip pat veikia "Norton Internet Security 200 Jo taip pat kiti šeimos nariai, turintys ne su savo Laptop Connections problemas pats router. Sorry, I haven't seen in Action sistemos, todėl informacija nėra Žinau tik ... Maniau, kad gal Firewall Prob? Any ideas būtų Rombas kaip matau jam šį savaitgalį. Į sveikatą |
|
| |||
| |||
| Sukurkite kitą sąskaitą nešiojamuosius kompiuterius ir patikrinti, ar tai buvo tos pačios problemos Firewall reikia prisijungti visi bando blokuoti Maršrutizatorius puslapyje (192.168.1.1 tikriausiai) taip pat bet koks užblokuotas Prisijungti / nepavykusių bandymų Patikrinkite, kad Internet Explorer meniu Įrankiai pasirinkite Interneto parinktys teisingai ryšys naudojamas, ty, tiesiogiai prijungti prie interneto.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jie netyčia nustatyti į interneto naršyklių savybės įgaliojimą.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PS2 naršyklės problema | pennk01 | PC & konsolės Žaidimai | 0 | 5 birželis 2009 14:35 |
| USB WiFi problema | JamesAOK | Networking, Modems & VoIP | 4 | 5 balandis 2009 06:52 |
| Internetas / Naršyklės problema | phildux | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | Balandis 28, 2008 03:01 |
| Asus P5B Deluxe WiFi Ethernet problema | GillsMan | Networking, Modems & VoIP | 1 | 15 liepa 2007 03:48 |
| Weird naršyklės problema | Hybr! D | Naršyklėms & FTP Klientai | 4 | Balandis 20, 2007 02:29 |
| Temos įrankiai | |
| |