![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir lūgušas draugam, lai uzzinātu to, kas rada viņam ir pārlūkprogrammas problēma viņa WiFi pieslēgums. Viņš var lejupielādēt E-Mails un atjaunināt visu viņa aizsardzības programmatūra, nekādu problēmu, bet, kad viņš sāk vai nu Internet Explorer 7 vai Mozilla Firefox viņš nevar iegūt interneta lapā up? ![]() Viņš, izmantojot: Packard Bell (Easynote) Laptop Windows XP Belkin Router (ADSL2 Modem ar bezvadu G-Router) Arī īsteno Norton Internet Security 200 Arī viņa citi ģimenes locekļi, kam nav savas Laptop Savienojumi problēmām pašu maršrutētāju. Atvainojiet, es neesmu redzējis sistēmu darbībā, tāpēc info ir es zinu tikai ... Es domāju, ka varbūt Firewall Varb? Jebkuras idejas būtu Brill kā es esmu redzēt viņam šajā nedēļas nogalē. Urravas |
|
| |||
| |||
| Izveidot citu kontu par klēpjdatoru un redzēt, ja tas ir tādas pašas problēmas Ugunsmūris ir žurnāls visiem bloķēts mēģinājumiem Router mājas lapā (192.168.1.1 iespējams) arī log jebkurā bloķēts / nav mēģināts Pārliecinieties, ka IE zem Tools Internet Options pareizs savienojums tiek izmantots, piemēram, tiešu savienojumu ar internetu.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai viņi nejauši noteikts pilnvaru šajā interneta pārlūkprogrammas īpašības.
|
| Bookmarks |