![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Zostałem poproszony przez znajomego, aby dowiedzieć się co jest przyczyną jego przeglądarka ma problem z jego połączenie WiFi. On może pobierać e-maile i zaktualizować wszystkie jego ochrony oprogramowania nie stanowi problemu, ale kiedy zaczyna albo Internet Explorer 7 lub Mozilla Firefox, nie może on uzyskać na stronie internetowej up? ![]() On jest za pomocą: Packard Bell (Easynote) Laptop Uruchamianie systemu Windows XP Belkin Router (ADSL2 Modem z Wireless-G Router) Ponadto uruchomiony program Norton Internet Security 200 Jego także innych członków rodziny nie mają problemów z ich Laptop Połączenia do tego samego routera. Sorry, I haven't seen system w akcji, więc informacja jest ograniczona wiem ... Myślałem, że może zaporę Prob? Wszelkie pomysły będą Nagład jako Widzę go w ten weekend. Wiwaty |
|
| |||
| |||
| Tworzenie nowego konta na laptopie i sprawdzić, czy ma te same problemy Zapora powinna rejestrować wszystkie zablokowane próby Router stronie (192.168.1.1 prawdopodobnie) będzie również zalogować blokowanymi / nieudanych próbach Upewnij się, że w IE Narzędzia Opcje internetowe prawidłowego połączenia jest używany, czyli bezpośrednie połączenie z internetem.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy przypadkiem ustawić proxy w przeglądarkach internetowych nieruchomości.
|
| Zakładki |