![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am fost rugat de un prieten pentru a afla ce se provoacă-l pentru a avea o problemă de pe browser-ul său Internet WI-FI conexiune. El poate descărca e-mail-uri & actualizare toate software-ul său de protecţie nici o problemă, dar când el începe să fie Internet Explorer 7 sau Mozilla Firefox el nu poate lua o pagină de web în sus? ![]() El este, folosind: Packard Bell (Easynote) Laptop Execută Windows XP Belkin Router (cu ADSL2 Modem Wireless Router-G) De asemenea, să fie difuzate Norton Internet Security 200 De asemenea, sa altor membri ai familiei care nu sunt probleme cu laptop-urile conectate la acelaşi router. Ne pare rău, nu am mai văzut de sistem în acţiune, astfel încât este info ştiu limitat ... Am crezut ca poate o Firewall Exchage?? Orice ar fi idei Brill ca l-am văzut în acest weekend. Noroc |
|
| |||
| |||
| Creaţi un alt cont de pe laptop şi să vedeţi dacă care are aceleasi probleme Paravan de protecţie ar trebui să jurnal blocat toate încercările de Router pagina web (192.168.1.1 probabil), de asemenea, nici un jurnal blocat / a eşuat încercări Verificaţi ca în IE sub Instrumente Internet Options corecte conexiune este utilizat, de exemplu, conexiune directa la internet.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Au stabilit un proxy accidental în browsere Web proprietăţi.