![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol som požiadaný, priateľovi, aby zistili, čo to spôsobuje ho mať vo svojom prehliadači problému WiFi pripojenie. Ten je možné stiahnuť e-maily & aktualizovať všetky jeho ochrana softvér žiadny problém, ale keď začne buď Internet Explorer 7 alebo Mozilla Firefox, že nemôže dostať webovú stránku hore? ![]() Ten sa používa: Packard Bell (Easynote) Laptop Windows XP Belkin Router (ADSL2 Modem s Wireless-G Router) Tiež spustení Norton Internet Security 200 Jeho i ostatní členovia rodiny majú žiadne problémy s ich Laptop pripojenie na rovnakom routeru. Je nám ľúto, ale jsem neviděl systému v praxi, takže viem, info je obmedzená ... Myslel som, že to možno Firewall Probe? Akékoľvek myšlienky by Brill, ako som ho videl tento víkend. Na zdravie |
|
| |||
| |||
| Vytvoriť ďalší účet na laptop a zistiť, či, že má rovnaké problémy Firewall by mali zaznamenať všetky zablokované pokusy Routeru internetovú stránku (192.168.1.1 pravdepodobne) tiež prihlásiť akákoľvek blokovaný / zlyhali pokusy Skontrolujte, že v IE Nástroje Možnosti Internetu správne pripojenie je použitý, tj priame pripojenie na internet.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už si omylom nastaviť proxy vo webovom prehliadači vlastnosti.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PS2 prehliadač problém | pennk01 | PC a herné konzoly | 0 | 5. jún 2009 14:35 |
| USB WiFi problém | JamesAOK | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 5. apríla 2009 06:52 |
| Internet / Browser problém | phildux | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 28. apríl 2008 03:01 |
| Asus P5B Deluxe WiFi Ethernet problém | GillsMan | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 15. Júl 2007 03:48 |
| Divný web prehliadač problém | Hybr! D | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 4 | 20. apríla 2007 02:29 |
| Thread Tools | |
| |