![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сам се питао од пријатеља како бисте сазнали шта је узрок њему имати броусер проблем на његов УиФи везу. Он може преузети е-пошту и ажурирате све његове заштите софтвер без проблема, али кад почне или Интернет Експлорер 7 или Мозилла Фирефокс он не може добити на уеб страници горе? ![]() Он је помоћу: Пацкард Белл (Еасыноте) Лаптоп Уиндоус КСП Белкин Роутер (АДСЛ2 Модем са Уирелесс-Г Роутер) Такође изводи Нортон Интернет Сецуриты 200 Такође му других чланова породице који су без проблема са њиховим Лаптоп Везе на исти рутери. Сорры, нисам видео система у акцију, па је инфо Знам ограничен ... Мислио сам да је можда Фиреуалл проб? Било који идеја како би се Брилл сам гледајући га овај викенд. Живели |
|
| |||
| |||
| Направите још један налог на лаптоп и ако видите да има исте проблеме Заштитног зида требало пријавити сви покушаји блокирани На веб страници рутери (вероватно 192.168.1.1) ће такође пријавити било који блокира / покушаја није успео Проверите да се у ИЕ под Тоолс Интернет Оптионс исправан порт се користи, тј директна веза на интернет.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесу ли се они случајно постављен проксы у уеб прегледачима својства.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПС2 проблем прегледач | пеннк01 | ПЦ & конзоле Игре | 0 | 5. јуна 2009 14:35 |
| УСБ УиФи проблем | ЈамесАОК | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 5 април 2009 06:52 |
| Интернет / Броусер проблем | пхилдукс | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 28 април 2008 03:01 |
| Асус П5б Делуксе УиФи Етхернет проблем | ГиллсМан | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 15. јула 2007 03:48 |
| Уеирд веб прегледачу проблем | Хыбр! Д | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 4 | 20 април 2007 02:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |