![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я запитав його друг, щоб дізнатися, що заподіяв йому мати браузер завдання про його зв'язок WiFi. Він може завантажувати електронну пошту & оновлення всіх захистом свого програмного забезпечення не проблема, але коли він починає або Internet Explorer 7 або Mozilla Firefox він не може отримати веб-сторінку вгору? ![]() Він за допомогою: Packard Bell (EasyNote) Ноутбук Запуск Windows XP Белкин маршрутизатор (модем з ADSL2 Wireless G-маршрутизатор) Також працює Нортон Internet Security 200 Його також інші члени сім'ї, які не мають проблем з їх ноутбуків Підключення до того ж маршрутизатора. На жаль, я не бачив цієї системи в дію, так що інформація є обмеженим я знаю ... Я думала, може бути, Віра Firewall? Будь-які ідеї будуть Брілл як я бачу його в ці вихідні. Ура |
|
| |||
| |||
| Створіть інший обліковий запис на ноутбуку, і побачити, якщо це має ті ж проблеми Брандмауер повинен реєструвати всі заблокована спроба Маршрутизатор веб-сторінки (192.168.1.1 ймовірно) буде записувати будь-які блокований / невдалих спроб Переконайтеся, що в IE в меню "Інструменти" Властивості оглядача використовуються правильні зв'язку, тобто, пряме підключення до Інтернету.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є у них випадкові налаштувати проксі-сервер у веб-браузерах властивостями.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PS2 проблема браузера | pennk01 | PC & консоль Gaming | 0 | 5 червня 2009 14:35 |
| USB WiFi проблема | JamesAOK | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 5 квітня 2009 06:52 |
| Інтернет / Браузер проблема | phildux | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 28 квітня 2008 03:01 |
| ASUS P5B Deluxe WiFi Ethernet проблема | GillsMan | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 15 липня 2007 03:48 |
| Weird браузера проблема | Hybr! D | Веб-браузери & FTP-клієнти | 4 | 20 квітня 2007 02:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |