![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, бих искал да сърфирате в интернет annonmously без хора проследяване моите сайтове. Има ли някаква toolbad по MAC не прозорци. че аз мога употреба на моята интернет браузър, за да имат свой пълномощник за всеки сайт отивам. Мога да използвате Safari, Camino, или Firefox. но не и IE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| единственият, аз някога го употребявали HideIP Platinum, но това е само на Windows, Мисля
http://www.torproject.org/ това изглежда да бъде за Mac .. OSX, но аз мисля. Аз не знам много за Мак, но аз мисля, че един по-стари ОС. Вие не посочи кои от вас са все пак. Моята система: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Това работи. благодарности |
|
| |||
| |||
| Сега, когато използвам Torbutton, моята интернет навик работа. тя ми казва, прокси приучавам позволяват интернет връзка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| са тези на добавките към вашия браузър, че маската вашия IP? вие може просто използвайте уеб базирани прокси макар proxys забавя вашия интернет като ти мине през допълнителен сървър
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Публикувано в другите ви конец.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да създадете интернет прокси - Седем пълномощни? | ashaiba | Общи Софтуер Чат | 19 | 3 ноември 2008 13:07 |
| Интернет прокси софтуер | bigyin | Общи Софтуер Чат | 5 | 20 май 2008 година 10:46 |
| RE: прокси настройки | simon1990 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 1-во Март 2008 15:32 |
| McAfee Прокси служба Модул Проблеми | chez_fletch2002 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 22 Юли 2007 08:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |