![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, chtěl bych surfovat na internetu annonmously bez lidí nesleduje mé stránky. Existuje nějaký toolbad na MAC ne oken. , že mohu použít na mém internetovém prohlížeči mít proxy pro každé lokalitě i pojedete. lze použít i Safari, Camino, nebo Firefox. ale ne IE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jediný jsem kdy použil HideIP Platinum, ale to je pouze pro Windows, Myslím, že
http://www.torproject.org/ toto se zdá být pro Mac .. Myslím si ale OSX. Nevím nic o Macích, ale myslím si, že je starší OS. Jste neuvedla, který z nich jste měli ačkoli. Můj systém: hAvAAck Kompiluje 3
|
|
| |||
| |||
| Citace:
To funguje. díky |
|
| |||
| |||
| Teď, když používám Torbutton, můj internet zvyklý pracovat. to říká můj zvyk proxy umožňují připojení k internetu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jsou tyto add-ons do vašeho prohlížeče, které zastírají vaše ip? Můžete jen používat internetové proxy, přestože proxys zpomalit váš internetový jeho tvorby půjdete přes další server
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Publikováno v jiné vlákno.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak vytvořit internetovou Proxy - Sedm Proxy? | ashaiba | Obecné Software Chat | 19 | 3. listopad 2008 13:07 |
| Internet Proxy Software | bigyin | Obecné Software Chat | 5 | 20. května 2008 10:46 |
| RE: nastavení proxy | simon1990 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 1. března 2008 15:32 |
| McAfee Proxy Service Modul Problémy | chez_fletch2002 | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 22. července 2007 08:49 |
| Thread Nástroje | |
| |