![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, θα ήθελα να σερφάρετε στο διαδίκτυο χωρίς annonmously άνθρωποι εντοπισμού μου τοποθεσίες. Υπάρχει κάποια toolbad σε MAC δεν παράθυρα. ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω internet browser μου για να έχει πληρεξούσιο για κάθε τοποθεσία να πάω. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Safari, Camino, ή το Firefox. αλλά δεν IE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| το μόνο που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό HideIP Platinum, αλλά αυτό είναι μόνο τα παράθυρα, Νομίζω
http://www.torproject.org/ αυτό φαίνεται να είναι για Mac .. OSX, αλλά νομίζω. Δεν ξέρω πολλά για τα MAC, αλλά πιστεύω ότι είναι ένα μεγάλα OS. Δεν έχετε μία κατάσταση που θα έπρεπε όμως. Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Η εν λόγω έργων. ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Τώρα, όταν χρησιμοποιώ Torbutton, internet wont δουλειά μου. μου λέει πληρεξουσίου συνηθίζει επιτρέπουν σύνδεση με το διαδίκτυο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είναι αυτά τα add-ons με τον browser σας ότι μάσκα IP σας; μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο web-based proxy proxys αν επιβραδυνθεί το Διαδίκτυο, όπως κάνουν τα πάτε με ένα επιπλέον διακομιστή
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καταχωρήθηκε σε άλλο νήμα σας.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τρόπος δημιουργίας ενός Internet Proxy - Επτά Proxies; | ashaiba | Γενικά Λογισμικό Chat | 19 | 3η Νοε 2008 13:07 |
| Internet Proxy Software | bigyin | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 20 Μαΐου 2008 10:46 |
| RE: ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης | simon1990 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 1η Μαρ 2008 15:32 |
| McAfee Proxy Service Ενότητα Προβλήματα | chez_fletch2002 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 5 | 22 Ιουλ 2007 08:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |