![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, želim surfati internetom annonmously bez ljudi moje web stranice za praćenje. Ima nekakvu toolbad na MAC ne prozora. da ja mogu koristiti na svojoj internet preglednik ima proxy za svaki site idem. ja mogu koristiti Safari, Camino, ili Firefox. ali ne IE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jedini sam ikada koristili HideIP Platinum, ali to je samo za Windows, Mislim
| |||
| |||
| Quote:
To funkcionira. hvala |
|
| |||
| |||
| Sada, kada sam koristiti Torbutton, moj Internet navika funkcionirati. Internet kaže moj proxy navika dopustiti internet priključak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| su ove dodatke za vaš browser koji maska Vaša IP? možeš samo koristiti web-temeljen proksiji iako proxys uspori internet kao njegovo donošenje idete kroz dodatni poslužitelj
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Posted u svoj drugi thread.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako stvoriti Internet Proxy - Sedam proxije? | ashaiba | Općenito Software Chat | 19 | 3. studeni 2008 13:07 |
| Proxy Software Internet | bigyin | Općenito Software Chat | 5 | 20. svibanj 2008 10:46 |
| RE: proxy postavke | simon1990 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 1. ožujak 2008 15:32 |
| McAfee Proxy Service Module Problemi | chez_fletch2002 | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 22. srpnja 2007 08:49 |
| Thread Tools | |
| |