![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej, chciałbym korzystać z internetu annonmously bez ludzi śledzi moich witryn. Czy istnieje jakiś toolbad na MAC nie okien. że mogę korzystać w mojej przeglądarki internetowej mieć proxy dla każdej witryny i przejdź do. Mogę Safari, Camino, lub Firefox. ale nie IE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jedynym I've ever ją HideIP platyna, ale to tylko Windows, Myślę,
http://www.torproject.org/ ten wydaje się być dla Mac .. OSX, ale myślę. Nie wiem zbyt wiele o macs, ale myślę, że na starszych OS. Nie państwo, które z nich trzeba było jednak. My System: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
To działa. dzięki |
|
| |||
| |||
| Teraz, kiedy mogę używać Torbutton, mój internet wont pracy. to mówi moja wont proxy umożliwiają podłączenie do internetu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| są te dodatki do przeglądarki, aby zamaskować swoje ip? możesz po prostu użyć internetowych pełnomocnika chociaż proxys spowolni Internet jako cię przejść dodatkowy serwer
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wysłany w innym wątku.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |