![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hei, aş dori de a naviga pe internet annonmously fără oameni de urmărire site-urile mele. Există un fel de toolbad pe un Mac nu ferestre. care pot folosi de pe browser-ul meu de internet pentru a avea un reprezentant pentru fiecare i du-te la site-ul. Nu pot utiliza Safari, Camino, sau Firefox. dar nu IE
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
singura l-am folosit-o vreodată HideIP platină, dar asta e numai pentru Windows, Cred că
http://www.torproject.org/ acest lucru pare a fi pentru Mac .. dar cred ca OSX. Nu ştiu prea multe despre MACs dar cred că este un sistem de operare mai vechi. Nu ai de stat pe care o ai avut totusi. Sistemul meu: hAvAAck Build 3
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Aceasta funcţionează. mulţumesc |
|
|
|||
|
|||
|
Acum, când am folosi Torbutton, obiceiul meu de internet de lucru. spune-mi proxy obiceiul permite conexiune la internet
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
sunt aceste add-on-uri pentru browser-ul dvs. care masca IP-ul tau? ai putea sa utilizeze un web-based proxy deşi proxys încetini dvs. de Internet, ca sa te duci a face printr-un server de extra
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Postat în alte thread.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|