![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, я хотів би подорожувати по Інтернету annonmously без людей відслідковуються мої сайти. Чи є якась toolbad по MAC не Windows. що я можу використовувати на сторінках інтернет-браузері є проксі для кожного сайту я йду. Я можу використовувати Safari, Camino або Firefox. але не IE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| єдина, яку я коли-небудь використав його HideIP платина, але це тільки для Windows, Я думаю,
http://www.torproject.org/ Як видається, це буде для Mac .. OSX, але я думаю. Я не багато знаю про Маках, але я думаю, що це стара ОС. Ви не говорили, яку з них ви були хоч. Моя система: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Це працює. спасибо |
|
| |||
| |||
| Тепер, коли я використовую Torbutton, мій інтернет не спрацюють. що в мене проксі звичай дозволити підключення до Інтернету |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ці доповнення до вашого браузеру, що ваш IP-маски? ви можете використовувати тільки веб-проксі, хоча проксі сповільнити роботу Інтернету в якості її виготовлення вам пройти через додатковий сервер
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опубліковано в іншому потоці.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як створити інтернет-проксі - Сім проксі? | ashaiba | General Software чат | 19 | 3 листопада 2008 13:07 |
| Інтернет проміжне програмне забезпечення | bigyin | General Software чат | 5 | 20 травня 2008 10:46 |
| RE: Установки проксі | simon1990 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 1 березня 2008 15:32 |
| Mcafee проксі службовий модуль "Проблеми | chez_fletch2002 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 22 липня 2007 08:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |