![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз наскоро се срещна нещо на непредвидена пречка, произтичащи от искане за помощ от приятел, който е бил натъкват difficultly с браузъра си, или може би си интернет връзка, като цяло, аз не знам. В същност е, че той не може да направи постове на форума. Той може да видите на форума & влизате в нея по негова машина, но не може да публикувате. При опит за добавяне на пост си браузър (тествани върху двете Firefox & Internet Explorer) връща грешка, като посочва: - "Лоша искане; Вашият браузър изпрати запитване, че този сървър може да не разберат. Apache 2.2.3 (Fedora) Server по подразбиране порт 80. " Постове не може да се извършва чрез пълномощник или, нито има клирингова кеш, опреснявате ПР, температура на файлове и др. имали ефект. Re-Инсталиране на браузъри е имало никакъв ефект същото. Няма никакъв проблем с действителните сметка (и) на дъската (а) или (в действителност има няколко дъски, на които той не може да пункт). Схвана идеята, аз със сигурност са хит мъртъв завършва с това. Той може да публикува само по различен машина от своя работен плот като у дома си, проблемът със сигурност е отправено там тогава. Дъските са всички Invision мощност дъски един форум не може да публикувате след е следната. www.pieandbovril.co.uk Помощ много оценявам. LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да не те вървят най-новата версия на Java плъгин?
| |||
| |||
| Java 6 Update 5. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какъв е той ОС използвате? и коя версия на IE?
| |||
| |||
| Windows XP OS. IE 7. В IE версия трябва да се зачита, като основно browses с Firefox. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Случайна Пост Проблем | течност идеи | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 18-ти ноември 2009 17:12 |
| Вися система, докато браузвате мрежата ... Помощ, благодаря ти Моля. | ArnPrdu | Windows операционни системи | 11 | 18-ти октомври 2009 год 10:43 |
| Не е възможно интернет браузъра | Jeniffer Wingette | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 31 май 2009 г. 00:39 |
| Бързо и безопасен браузър "! | EddieSpencer14 | Общи Софтуер Чат | 1 | 2-ро Jul 2008 12:49 |
| Забранено е публикуването въпроси в този форум! | Hybr! Г | Представете Yourself Тук | 0 | 7 октомври 2007 13:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |