![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, לאחרונה אני נתקל משהו של קרע, stemming מ בקשה לעזרה על ידי חבר שיש לו היה נתקל difficultly עם הדפדפן, או אולי את חיבור האינטרנט כולה, אני לא יודע. על סכום זה הוא לא יכול לעשות על הודעות בפורום. הוא יכול להציג את הפורום & להיכנס ל אותו על המחשב שלו, אבל לא יכול להציג. כאשר הוא מנסה להוסיף לפרסם את הדפדפן (נבדק בשני Firefox & Internet Explorer) מחזיר שגיאה נאמר: - "בקשת רע; הדפדפן שלך נשלחה בקשה כי זה השרת לא יכול היה להבין. Apache 2.2.3 (Fedora) Server לעבר יציאת ברירת המחדל 80. " הודעות לא יכול להתבצע גם דרך ה-proxy, ולא כוללת ניקוי המטמון, מרענן IP, טמפ קבצים ואח. השפיעו. התקנה מחדש של הדפדפנים לא היתה השפעה דומה. אין שום בעיה עם עצמו חשבון (S) על לוח (S) או (אכן ישנם מספר לוחות שבהם הוא לא יכול לכתוב). אתה מבין את הרעיון, אני בהחלט צריך להכות מבוי סתום עם זה. הוא יכול לכתוב רק במחשב אחר מ שולחן העבודה שלו בבית, הבעיה היא בהחלט מנותבות שם אז. הלוחות הם לוחות כל Invision כוח; אחד בפורום הוא לא יכול לכתוב עליהם היא הבאה. www.pieandbovril.co.uk עזרה הרבה appreciated. LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם הם רצים על הגרסה האחרונה של Java plugin?
| |||
| |||
| ג 'אווה 6 Update 5. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה היא מערכת הפעלה הוא משתמש? ומה הגירסה של IE?
| |||
| |||
| מערכת ההפעלה Windows XP. אינטרנט אקספלורר 7. גרסת ה-IE צריך להיות לא רלוונטיים, כמו שהוא בעיקר עם browses Firefox. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אקראית פוסט Problem | רעיונות נוזלי | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | 18 נובמבר 2009 17:12 |
| המערכת תלויה בזמן הגלישה באינטרנט ... עזרה, תודה בבקשה. | ArnPrdu | מערכות ההפעלה Windows | 11 | 18 אוקטובר 2009 10:43 |
| הגלישה באינטרנט לא אפשרי | Jeniffer Wingette | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 31 מאי 2009 00:39 |
| גלישה מהירה ובטוחה! | EddieSpencer14 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 2nd יולי 2008 12:49 |
| נא לא לפרסם שאלות בפורום זה! | Hybr! ד | ואציג את עצמך כאן | 0 | 7 אוקטובר 2007 13:49 |
| שרשרת כלים | |
| |