![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Sveiki, Aš neseniai susidūrė kažkas užkliūti, kylančių iš pagalbos iš draugo, kuris buvo sunkiau, susiduriantiems su savo naršyklę, arba galbūt savo interneto ryšį su visa prašymą, aš nežinau.
Esmė yra ta, kad jis negali padaryti pranešimų į forumą. Jis gali matyti forume ir prisijungti prie jo savo mašiną, bet negali rašyti. Kai jis bando pridėti po savo naršyklėje (išbandyti abu Firefox ir Internet Explorer) grąžina klaidą kuriame nurodoma: - "Bad Request, Your browser išsiuntė prašymą, kad šis serveris negalėjo suprasti. Apache 2.2.3 (Fedora) Server at numatytasis prievadas 80. Žinutės negali būti per proxy arba, nei turi išvalyti talpyklą, gaiviųjų TL, temp failus et al. neturėjo jokio poveikio. Re-Installation naršyklių neturėjo įtakos taip pat. Nėra su realia sąskaita (-ai problema) apie laive (-ai) arba (iš tiesų yra keletas lentų, dėl kurių jis negali rašyti). Gauni idėja, aš tikrai hit dead end su šia. Jis gali rašyti tik dėl skirtingų mašinų iš savo darbastalio namuose, problema yra tikrai nukreiptas ten tada. Lentos yra visi Invision Power lentos; vienas forumas, jis negali rašyti, kai yra tokia. www.pieandbovril.co.uk Help much appreciated. LB.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar jie yra įdiegta naujausia versija Java įskiepiai?
|
|||
|
|||
|
Java 5 Update 6.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kokia OS jis naudoja? ir kokios versijos IE?
|
|||
|
|||
|
"Windows XP OS. IE 7.
IE versijos turėtų būti nereikšmingas, nes jis visų pirma žiūrint su Firefox. |