![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es esmu pēdējā laikā radušās kaut sieksta, kas izriet no lūgumu palīdzēt, draugs, kuram sastopas sarežģīti ar savu pārlūku, vai varbūt viņa interneta pieslēgumu, kā viss, es nezinu. Būtība ir tā, ka viņš nevar veikt amata vietas uz forumu. Viņš var apskatīt forum & ieiet to viņa mašīnu, bet nevar post. Kad viņš mēģina pievienot pēc viņa pārlūku (pārbaudīts gan Firefox un Internet Explorer) atgriež kļūdu, norādot: - "Bad Request, jūsu pārlūkprogrammas nosūtīts lūgums, ka šis serveris nevar saprast. Apache 2.2.3 (Fedora) serveris ar noklusēto portu 80. Posts nevar tikt veiktas caur proxy, vai nu, tāpat ieskaita kešatmiņu, atsvaidzinošu IP, temp faili et al. nebija nekāda efekta. Atkārtota uzstādīšana pārlūkiem nav bijis spēkā tāpat. Nav faktisko kontam (-iem problēmu) uz kuģa (u) vai nu (tiešām ir vairāki dēļi, uz kura viņš nevar post). Jums doma, es, protams, ir sasniedzis strupceļā ar to. Viņš var ievietot tikai atšķirīgu mašīnu no savas darbvirsmas mājās, problēma ir noteikti maršrutēts tur tad. Plāksnes ir visas Invision Power dēļi, viens forums, viņš nevar pievienot kad ir šādi. www.pieandbovril.co.uk Palīdzība much appreciated. LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai tie darbojas jaunākā versija Java spraudni?
| |||
| |||
| Java 6 Update 5. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāda OS viņš izmanto? un kāda versija IE?
| |||
| |||
| Windows XP OS. IE 7. IE versija nedrīkst būt nekādas nozīmes, jo viņš galvenokārt pārlūko ar Firefox. |
![]() |
|
| Bookmarks |