![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua, m-am întâlnit recent ceva de un ciot, care rezultă dintr-o cerere de ajutor de către un prieten care a fost greu întâlni cu browser-ul lui, sau poate sa conexiune la internet, ca întreg, nu stiu. În esenţă este că el nu poate face de posturi pe un forum. El poate vedea forum & jurnal în el pe masina, dar nu pot posta. Când a încercare de a adăuga un post sale browser (testat pe ambele Firefox şi Internet Explorer) returnează eroare se menţionează: - "Bad Cerere; dvs. Browser trimis o cerere pentru ca acest server nu a putut înţelege. Apache 2.2.3 (Fedora) Server at implicit port 80. " Posturi nu pot fi efectuate prin intermediul unui proxy, fie, şi nici nu a cliring cache, împrospătaţi IP, temp fişiere et al. a avut nici un efect. Re-instalare a browser-a nu a avut nici un efect de asemenea. Nu există nici o problemă cu efective de cont (e) de pe bord (e), fie (într-adevăr, există mai multe panouri pe care el nu poate posta). Ai ideea, eu cu siguranţă au lovit un mort cu acest scop. El poate posta doar de pe o altă maşină de la spaţiul de lucru la domiciliu, problema este, cu siguranţă, rutate acolo, atunci. Panourile sunt toate Invision putere panouri; un forum nu poate posta pe este urmatoarea. www.pieandbovril.co.uk Ajutor de mult apreciat. LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt rulează ultima versiune a plugin Java?
| |||
| |||
| Java 6 Update 5. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce sistem de operare este el, folosind? si ce versiune de IE?
| |||
| |||
| Sistem de operare Windows XP. IE 7. IE versiune ar trebui să fie irelevant ca el în primul rând browses cu Firefox. |
![]() |
|
| Marcaje |