![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben son zamanlarda, kim zor onun tarayıcı veya belki de bir bütün olarak internet bağlantısı ile karşılaşıyorsanız bir arkadaş tarafından yardım almak için bir istek kaynaklanan bir engele bir şey karşılaştıysanız, bilmiyorum. Bu ana fikir olduğu bir forum gönderi yapmak değildir. O forumu görüntüleyebilir ve giriş o içine kendisini ama gönderemezsiniz. Ne zaman bir yazı kendi tarayıcı eklemek için girişim (iki Firefox ve Internet Explorer) test hata iletisi: döndürür - "Bad Request; Tarayıcınız bir istek bu sunucu. Apache 2.2.3 varsayılan at (Fedora) sunucusu portu anlayamıyordum gönderildi 80. " Bir proxy üzerinden ya, ne yapılmış olamaz Yayınlar önbelleğini temizlemenizi yenileyerek IP, geçici dosyaları ve ark vardır. herhangi bir etkisi vardı. Yeniden tarayıcılar yüklenmesi de hiçbir etkisi olmuştur. Bu gerçek hesabı (lar ile sorun), pano (var) da yok (aslında birkaç kartlarına hangi o gönderemezsiniz) üzerinde. Sen, ben kesinlikle bu bir çıkmaz sokak isabet var fikir. O farklı bir makina sadece evde kendi masaüstünüzden gönderebilir, sorun kesinlikle orada sonra yönlendirilir. Kurullarında tüm Invision güç kurulları ise; bir forumu da şudur üzerine gönderemezsiniz. www.pieandbovril.co.uk Çok takdir Yardım. LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Onlar Java eklentisi en son sürümünü çalıştırıyor musunuz?
| |||
| |||
| Java 6 Update 5. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O kullanarak işletim sistemi nedir? ve IE hangi sürümünün?
| |||
| |||
| Windows XP işletim sistemi. IE 7. Çünkü öncelikle gözatabilir IE sürüm Firefox ile alakasız olmalı. |
![]() |
|
| Bookmarks |