менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Перегляд проблема - Can't Опублікувати на форумі (и).

Reply

Різьба Інструменти
Old
Член групи

Default Перегляд проблема - Can't Опублікувати на форумі (и).

Здравствуйте, я нещодавно зіткнувся щось перешкоду, що випливають з прохань про допомогу одного, який був стикається з важко його браузер, або, можливо, його підключення до Інтернету в цілому, я не знаю.

Суть в тому, що він не може робити повідомлення на форумі. Він може переглядати форум & увійти до його на машині, але не можете надсилати.

Коли він спробі додати пост його браузер (перевірено на обох Firefox & Internet Explorer) повертається помилка з зазначенням: - "Bad Request: ваш переглядач направив прохання, що цей сервер не міг зрозуміти. Apache 2.2.3 (Fedora) сервером за замовчуванням порту 80. "

Повідомлення не може бути зроблено через проксі-небудь, так само як очистити кеш, освіжаючий ІС, тимчасові файли та ін. яке-небудь вплив. Перевстановлення браузерів не вплинуло те ж саме. Існує немає проблем з фактичним рахунку (-ів) на борту (и), або (справді є декілька порад з якої він не може пост). Ви отримаєте цю ідею, я, звичайно, зайшов у глухий кут з цим. Він може посади лише за іншу машину з його робочого столу на дому, проблема, безумовно, направляється чи тоді.

Плати всіх плат Invision Power; одному форумі він не може на пост полягає в наступному. www.pieandbovril.co.uk

Допомога дуже високу оцінку. LB.
Old
Адміністратор групи

Так це чи не встановлена остання версія плагіна Java?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old
Член групи

Java 6 Update 5.
Old 11 травня 2008, 11:06
Донор групи

Який ОС він використовується? і яка версія IE?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 11 травня 2008, 12:21
Член групи

ОС Windows XP. IE 7.

Версія тобто має бути недоречним, наскільки він перш за все переглядає з Firefox.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Випадковий пост проблеми рідина ідей Процесори, материнські плати RAM & 9 18 листопада 2009 17:12
Система зависає під час перегляду Web ... Допомога, Дякуємо вам буде завгодно. ArnPrdu Операційні системи Windows 11 18 жовтня 2009 10:43
Немає можливості Інтернету Jeniffer Wingette Мережа, Модеми & VoIP 1 31 травня 2009 00:39
Швидкий та безпечний перегляд! EddieSpencer14 General Software чат 1 2 липня 2008 12:49
Не розміщуйте питання в цьому форумі! Hybr! D Тут Introduce Yourself 0 7 жовтня 2007 13:49
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.