![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я нещодавно зіткнувся щось перешкоду, що випливають з прохань про допомогу одного, який був стикається з важко його браузер, або, можливо, його підключення до Інтернету в цілому, я не знаю. Суть в тому, що він не може робити повідомлення на форумі. Він може переглядати форум & увійти до його на машині, але не можете надсилати. Коли він спробі додати пост його браузер (перевірено на обох Firefox & Internet Explorer) повертається помилка з зазначенням: - "Bad Request: ваш переглядач направив прохання, що цей сервер не міг зрозуміти. Apache 2.2.3 (Fedora) сервером за замовчуванням порту 80. " Повідомлення не може бути зроблено через проксі-небудь, так само як очистити кеш, освіжаючий ІС, тимчасові файли та ін. яке-небудь вплив. Перевстановлення браузерів не вплинуло те ж саме. Існує немає проблем з фактичним рахунку (-ів) на борту (и), або (справді є декілька порад з якої він не може пост). Ви отримаєте цю ідею, я, звичайно, зайшов у глухий кут з цим. Він може посади лише за іншу машину з його робочого столу на дому, проблема, безумовно, направляється чи тоді. Плати всіх плат Invision Power; одному форумі він не може на пост полягає в наступному. www.pieandbovril.co.uk Допомога дуже високу оцінку. LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так це чи не встановлена остання версія плагіна Java?
| |||
| |||
| Java 6 Update 5. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Який ОС він використовується? і яка версія IE?
| |||
| |||
| ОС Windows XP. IE 7. Версія тобто має бути недоречним, наскільки він перш за все переглядає з Firefox. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Випадковий пост проблеми | рідина ідей | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 18 листопада 2009 17:12 |
| Система зависає під час перегляду Web ... Допомога, Дякуємо вам буде завгодно. | ArnPrdu | Операційні системи Windows | 11 | 18 жовтня 2009 10:43 |
| Немає можливості Інтернету | Jeniffer Wingette | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 31 травня 2009 00:39 |
| Швидкий та безпечний перегляд! | EddieSpencer14 | General Software чат | 1 | 2 липня 2008 12:49 |
| Не розміщуйте питання в цьому форумі! | Hybr! D | Тут Introduce Yourself | 0 | 7 жовтня 2007 13:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |