μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Camino για Firefox, σελιδοδείκτες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17 Φεβρουαρίου του 2008, 17:05
Μέλος Ομάδα

Default Camino για Firefox, σελιδοδείκτες

Έχω πολλά σελιδοδείκτες μου Mac Camino (firefox για mac) και ξέρω ότι μπορείτε να πάρετε τα αρχεία σας firefox σας mac να Camino. tehre αλλά είναι ένας τρόπος για να σας τα αρχεία Camino mozilla σε υπολογιστή με Windows.
Old 9 Μαρτίου, 2008, 00:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Camino για Firefox, σελιδοδείκτες

Σε Camino, την εξαγωγή τους σελιδοδείκτες σας να anyplace στον υπολογιστή σας, όπως ένα αρχείο HTML.

Στη συνέχεια, σε γαλλικά φράγκα, εισαγωγής "από τα αρχεία" ότι html αρχείο.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τι πιστεύετε για FireFox 4? Divyesh Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 18 Αυγ 2009 02:31
Firefox 3.5.1 Διαθέσιμο evilfantasy Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 16 Ιουλ 2009 12:46
Αποκατάσταση του Mozilla Firefox Σελιδοδείκτες szabika Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 1 Ιουν 2009 05:02
Firefox 3,1 Επονομάσαμε Firefox 3.5 evilfantasy Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 5 Μαρ 2009 18:49
Πώς να τη μεταφορά τους σελιδοδείκτες σε ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης. johnnyd0247 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 3 7 Αυγ 2007 13:06
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.